reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

reklama
Agazet - próbowałam na wiele sposobów ale nic nie pomogło. Będze zaczynać od zera. Szkoda.
Kicham cały dzień. Jakieś paskudztwa pylą jak nakręcone. Przeraża mnie myśl, że tak będzie całe lato. W piątek idę do gina na badanie genetyczne. Mam nadzieje, że będzie wszystko ok. Zapytam się czy można brać jakieś tabletki na alergię.
Pozdrawiam - asia

No i jestem na starym koncie. Przez moja głupote i zapominalstwo. Ja niedługo zapomnę jak sie nazywam. Logowałam sie uparcie na inne dane niż mam wpisane.
Mam nadzieje, że jestem na L4 i nie chodze do szkoły. Ale dzieciaki by miały używanie z powodu mojego zapominalstwa. Wiecie, że od 2 tygodni usiłuję kupic pieprz i stale o tym zapominam. Mój mąż sie ze mnie śmieje i mówi, że mi przypnie karteczke z adresem abym nie zapomniała gdzie mieszkam. Dodam tylko, że przed ciążą nigdy o niczym nie zapominałam. Chyba ten mały łobuz powoduje, że mama nie wie na jakim świecie żyje ;D ;D ;D

No to fajnie, że juz Ci się udało :) a rozkojarzeniem się nie przejmuj, to ponoć normalne :)

Agnieszka18 jeżeli chodzi o brak tchu, to nie mam czegoś takiego, ale za to często robi mi się słabo jak np. długo stoję, albo wchodzę po schodach :( ale nie wiem od czego to, bo wyniki badań mam dobre, a mam "świeżutkie" bo przed jutrzejszą wizytą robiłam :) a co do tego kichania, to chyba jakaś epidemia, ja nigdy tak nie miałam kicham i katar, ale widać,że to nie taki przeziębieniowy :( może przejdzie
miłego dnia

Agazet - byłam u gina i powiedziała mi że te braki tchu wynikają z powiększającej sie macicy i mam sie nie przejmować , że to nornalne
A kichanie to alergia - na którą w ciąży nie wolno nic brac

Nie miałam mdłośći już od kiliku tygodni a tu przed chwila jadłam pyszny rosołek. W pewnym momencie zrobiło mi się niedobrze no i niestety nie mam już rosołku w żołądeczku :( O tyle się zdziwiłam, że od początku ciąży ze 3 razy tylko wymiotowałam :( To już 15 tydzień teoretycznie nie powinno być takich niespodzianek...

Dzis mam zły dzien... Same przykre niespodzianki :( Przed godziną poprzytulałam się z mężem i dostałam krwawienia :( Przeraziłam się jak nie wiem co. Teraz leżę i prawie się nie ruszam... Oby tylko nic dzidzi nie było! Jutro wizyta u gin więc poogląda czy wszystko ok. Mam nadzieję że to nic groźnego :(

reklama
Ines kochana uwazaj na siebie i malenstwo... napewno wszystko w porzadku ... jutro wszystko sie dowiesz i z usmiechem Nam zdasz relacje :)

Do góry