reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
A juz myslalam ze to tylko ja taki len sie zrobilam .. ufff .. ulzylo mi ;D ... najchetniej to bym wstawala tylko z lozka na siusiu i jedzonko ;D ... myslalam ze to zmienna pogoda tak na mnie dziala, ale to chyba normalna kolej rzeczy w ciazy .. a co tam dziewczeta poleniuc.h.ujmy poki mozemy
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mnie ostatnio pocieszala ciezarowka z czerwca, ze jak mina nam pierwsze "ciezkie" 3 miesiace to od razu bedzie poprawa w organizmie, w jedzeniu, spaniu itp.... ponoc energia nadchodzi po 3 miesiacu....No czekam na te energie
rudykot2
Mama Franka Baranka
Wszystkim Leniuszkom miłego wieczoru :laugh: :laugh: :laugh:
PaulinaAnna
Hej mamuski,
dopiero co pisalam o dobrym samopoczuciu i energii, a wczoraj wieczorem caly obiad oddalam, natomiast dzis sniadanko.
Z tym ze sadze ze te objawy sa juz lagodniejsze niz na przelomie 5-8 tygodnia.
A jak u Was samopoczucie?
dopiero co pisalam o dobrym samopoczuciu i energii, a wczoraj wieczorem caly obiad oddalam, natomiast dzis sniadanko.
Z tym ze sadze ze te objawy sa juz lagodniejsze niz na przelomie 5-8 tygodnia.
A jak u Was samopoczucie?
Katka
Użyszkodnik ;)
U mnie nic nowego - rzygam...
Po wczorajszym,bylam tak blada,ze wygladalam jak d..a weza.Normalnie usta mi popekaly od wymiotowania.A ogolnie jest oki,humorek mi dopisuje i mam wielka ochote dzisiaj na gruszke/gruszki .
pozdrawiam
Po wczorajszym,bylam tak blada,ze wygladalam jak d..a weza.Normalnie usta mi popekaly od wymiotowania.A ogolnie jest oki,humorek mi dopisuje i mam wielka ochote dzisiaj na gruszke/gruszki .
pozdrawiam
Agnieszka18
Ja też leniwiec gigant!!!!
Okna czekaja na męża i firnaki również....jak miło bo tego nie lubie
Wczoraj miałam ogromną ochotę na lody .... utrzymały sie w brzuszku jakieś 15 minut
Okna czekaja na męża i firnaki również....jak miło bo tego nie lubie
Wczoraj miałam ogromną ochotę na lody .... utrzymały sie w brzuszku jakieś 15 minut
agazet
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny, szczerze współczuję, ja całe szczęście aż takich cyrków nie miałam no chyba, że najem się cebulki, którą przed ciążą uwielbiałam, a teraz mi szkodzi Jedyne, co mi na dzień dzisiejszy doskwiera, to senność, zasypiam, wszędzie, gdzie tylko mogę usiąść i zrobi się cieplutko ale to myślę, że przez ciśnienie no i dziś obudziłam się z bólem głowy i katarem, chyba sie wczoraj przeziębiłam
pozdrawiam
pozdrawiam
K
kallusia
Gość
ja sie wczoraj popoludniu czulam fatalnie nialam cisnienie 100/60 i puls 49 to jak na mnie stanowczo za malo !!! potem male bllleee i na tym dzieki bogu sie skonczylo ale bladziutka bylam :laugh: dzisiaj troszke lepiej ale ciagle mam uszy zatkane i metaliczny smak w buzi bleee ;D
reklama
PaulinaAnna
Ja wczoraj mialam fatalnie, wystarczylo kichnac lub zakaszlec i zoladek sie podnosil, wsio oddawalam natychmiast.
Dzis to tylko uwazam aby nie kichnac
A usta mam bardzo suche, tak jakby mi skora z nich sie zluszczala, nawilzam je ale nadal nic.
Do tego zaczely doskwierac mi bole w plecach( szczegolnie na wieczor) i bole w lydkach-spie teraz z poduszka pod nogami, o wiele lepiej.
Dzis to tylko uwazam aby nie kichnac
A usta mam bardzo suche, tak jakby mi skora z nich sie zluszczala, nawilzam je ale nadal nic.
Do tego zaczely doskwierac mi bole w plecach( szczegolnie na wieczor) i bole w lydkach-spie teraz z poduszka pod nogami, o wiele lepiej.
Podziel się: