reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Oj dziewczyny ja mam lenia giganta!!!! Nic mi się nie chce ::) Tak więc to chyba normalne ::)

Dziewczynki dlaczego swoich brzusiów nie pokazujecie?! Wstawcie zdjątka brzuszków!

reklama
A juz myslalam ze to tylko ja taki len sie zrobilam .. ufff .. ulzylo mi ;D  ... najchetniej to bym wstawala tylko z lozka na siusiu i jedzonko ;D ... myslalam ze to zmienna pogoda tak na mnie dziala, ale to chyba normalna kolej rzeczy w ciazy :) .. a co tam dziewczeta poleniuc.h.ujmy poki mozemy ;) 

Mnie ostatnio pocieszala ciezarowka z czerwca, ze jak mina nam pierwsze "ciezkie" 3 miesiace to od razu bedzie poprawa w organizmie, w jedzeniu, spaniu itp.... ponoc energia nadchodzi po 3 miesiacu....No czekam na te energie ;)

Hej mamuski,
dopiero co pisalam o dobrym samopoczuciu i energii, a wczoraj wieczorem caly obiad oddalam, natomiast dzis sniadanko.
Z tym ze sadze ze te objawy sa juz lagodniejsze niz na przelomie 5-8 tygodnia.

A jak u Was samopoczucie?

U mnie nic nowego - rzygam...:(
Po wczorajszym,bylam tak blada,ze wygladalam jak d..a weza.Normalnie usta mi popekaly od wymiotowania.A ogolnie jest oki,humorek mi dopisuje i mam wielka ochote dzisiaj na gruszke/gruszki :).

pozdrawiam

Ja też leniwiec gigant!!!!
Okna czekaja na męża i firnaki również....jak miło bo tego nie lubie

Wczoraj miałam ogromną ochotę na lody .... utrzymały sie w brzuszku jakieś 15 minut :( :(

Dziewczyny, szczerze współczuję, ja całe szczęście aż takich cyrków nie miałam :) no chyba, że najem się cebulki, którą przed ciążą uwielbiałam, a teraz mi szkodzi :( Jedyne, co mi na dzień dzisiejszy doskwiera, to senność, zasypiam, wszędzie, gdzie tylko mogę usiąść i zrobi się cieplutko :) ale to myślę, że przez ciśnienie :( no i dziś obudziłam się z bólem głowy i katarem, chyba sie wczoraj przeziębiłam :(
pozdrawiam

ja sie wczoraj popoludniu czulam fatalnie nialam cisnienie 100/60 i puls 49 to jak na mnie stanowczo za malo !!! potem male bllleee i na tym dzieki bogu sie skonczylo ale bladziutka bylam :laugh: dzisiaj troszke lepiej ale ciagle mam uszy zatkane i metaliczny smak w buzi bleee ;D

reklama
Ja wczoraj mialam fatalnie, wystarczylo kichnac lub zakaszlec i zoladek sie podnosil, wsio oddawalam natychmiast.
Dzis to tylko uwazam aby nie kichnac ;)
A usta mam bardzo suche, tak jakby mi skora z nich sie zluszczala, nawilzam je ale nadal nic.
Do tego zaczely doskwierac mi bole w plecach( szczegolnie na wieczor) i bole w lydkach-spie teraz z poduszka pod nogami, o wiele lepiej.

Do góry