reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Cześć Mamuśki....ale sie dziś kiepsko czuje......wszystko boli...i jakas biegunka męczy i mdlości i do tego ...śluz zabarwil mi sie na różowo.......myślicie ze coś złego moze sie dziac?:sick:
Czarodziejka
He He......nie nastawiam się;-) ;-)
Ale jeśli tak by się stało to przyjmę "Je " z radością:-) :-)
Ale jeśli tak by się stało to przyjmę "Je " z radością:-) :-)
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Czarodziejko - coś mi się zdaje że torbę czas pakować
Maciuś usłyszał o tych mlecznych cycusiach i już się mu spieszy....
Maciuś usłyszał o tych mlecznych cycusiach i już się mu spieszy....
Czarodziejka
Agnieszko 18- wczoraj spakowałam torbę......ale jakoś bez przekonania....w dodatku nie tak super ze wszystkim tylko najwazniejsze rzeczy......kapcie:-) :-) :-) :-) :-) potem zreszta sie zastanawialam : po co sie już pakowac...tak wczesnie?
chyba bardziej po to żeby sprowokowac los.... HE HE HE
chyba bardziej po to żeby sprowokowac los.... HE HE HE
justyna19
hehe:-) czarodziejko.... najwpierw czop, teraz biegunka.... mowia, ze przed porodem organizm sie sam oczyszcza przez rozwolnienie... trzym sie mocno, :-) i lepiej sprawdz jeszcze raz czy w torbie masz wszystko... ja czytalam ze czop moze wyjsc zarowno 2 tyg przed porodem jak i 2 dni...
PaulinaAnna
No,no ja tesik czytalam i slyszalam o oczyszczaniu sie organizmu przed porodem, a tym bardziej jesli sluz jest podbarwiony krwia.
Nic tylko czekac :-)
Wychodzi na to ze najpierw beda rodzic te dziewczyny z konca miesiaca a dopiero potem my A ja juz chce !!
Nic tylko czekac :-)
Wychodzi na to ze najpierw beda rodzic te dziewczyny z konca miesiaca a dopiero potem my A ja juz chce !!
Przepraszam bardzo, ale ja protestuje. Ja juz mam dosyc tego czekania.
reklama
PaulinaAnna
Hehehe, Mala_Mi - nie dojrzalam Ciebie, no to Tobie dopiero przyszlo by czekac. Pogadaj z Czarodziejka, moze pozwoli Tobie rodzic przed nia ;-)
Podziel się: