reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Agus- ja mam tak samo z bolem podbrzusza,
Czarodziejka- no to tylko gratulowac, z tym ze czop to moze wypasc nawet 2 tygodnie przed rozwiazaniem, wiec ciekawa jestem ile Tobie to czasu jeszcze zejdzie.

reklama
Agus dokladnie mam tak jak Ty .. jak chodze rwiem, boli, kloje podbrzusze, siadam - uff ulga :happy: ...
czop sluzowy to tak jak pisze Czarodziejka gesty sluz - u mn ie byl zabarwiony na brazowo

Czarodziejko gratulacje ;-) ... mnie jak odszedl czop tez nagle zaczelo bolec i boli do dzisiaj :laugh2: .. a ten bol tzn ze szyjka zaczyna Ci sie skracac i rozwierac :-)

Monia....niewazne co bedzie...istotne że kolejny (książkowy) krok -zaliczony!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Skurcze były.....a teraz zrobiło sie spokojnie.....no ale cóż....może znowu sie pojawią....w końcu Maciuś bedzie musiał wyjsc....jesli nie sam to już ja go wyciągnę;-) :-) Zeby wiedzial jakie pyszne i mleczne cycuszki tu na niego czekają napewno by migiem wyskoczyl heheheh:-) :-)

Ha,ha, ha :laugh2: :rolleyes: Oj kobieta w ciazy to potrafi miec "zlote sformulowania".

Ja dzis bez zmian, rypie w plecach od rana, w nocy to ciaglo mnie w kroczu, az meka aby sie przewrucic na druga strone, do tego mdli mnie i pobolewa glowa :eek:

a u mnie nic... nic mnie nie boli, nic nie strzyka... skurcze minely, nawet bol kregoslupa sie uspokoil... jakbym zamiast zblizac sie do porodu, od niego sie oddalala....:confused:

reklama
Justynko,to dokładnie tak jak u mnie.wszystko nagle ustało i nie wiem czy to dobrze czy źle...czasami myśle ze urodze sporo po terminie,który wypada na 19.i to mnie dołuje.

Do góry