reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

I do tego doszlo ciagniecie w dol gornej czesci brzucha.....Wystraszylo mnie to i zadzwonilam do poloznej. Teraz czekam na nia, chce mnie zbadac i zmierzyc cisnienie. Ciekawe co to bedzie :confused:

reklama
chillengirl ja wlasnie o tym rozmawialam z kuzynka dzisiaj, ktora urodzila juz 2 dzieci, to normalne przed porodem, ze brzusio twardnieje, ale to nie oznacza rychlego porodu.

Milkshake dobre z ta bulką ... dokladnie do tego tez mozna mnie przyrownac ;-) ... eHh ... za niedlugo to cala zywnosc to bedziemy my :laugh2:

Paulinko mi ginka mowila ze jakby mnie zaczal bolec brzuch od gory i ciaglo do dolu to mam sie zglosic do szpitala, bo byc moze to sie porod zaczyna :happy: .. wiec kto wie .. moze Ty juz niebawem dolaczysz do grona szczesliwie rozdwojinych juz :happy:

Tak w ogole to dowiedzialm sie tez na temat boli podbrzusza, podobnych do @ ... dzieje sie tak poniewaz szyjka Nam sie skraca , a ze bylo by zbyt pieknie jakby nic Nam przy tym nie dolegalo, dlatego czujemy jakbysmy mialy @ dostac ;-)

Aj dziewczyny, jedyne co mi polozna zrobila to pomacala brzusio, zmierzyla cisnienie i sprawdzila lakmusikiem mocz-wsio dobrze i w normie. Serduszko malenstwa bilo glosno.....A co do boli tego typu to albo to oznaka zblizajacego sie porodu albo hormony ciazowe tak mnie mecza :baffled: A ja myslalam ze moze nareszcie mi zajrza miedzy nogi i sie dowiem czy mi sie skraca szyjka i czy mam rozwarcie. A tu nic a nic z tego...wrrrr :wściekła/y:
Czyli pozostalo czekac :eek:

Dziewczyny wiem ze nie wyskocze z jakąs nowością ale: CZOP MI ODSZEDL....i cos mnie kurna pobolewac zaczyna:baffled:
Ale smiesznie jest o tyle ze bylam dzis u ginki i ona po zbadaniu mnie mowi: czop to chyba juz pani odszedl? A ja jej na to: ze nie wiem, ze nie zauwazylam.......wrocilam do domu i patrze....no pewnie ze czop mi odszedl ale dopiero teraz. Czyżby sugestia pani doktor zadzialala?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry