reklama
No pewnie że da się! ;D Trzeba się nawet pocieszac że jest nam źle i niedobrze bo dzidzia dobrze sie rozwija i rośnie Mi żadne najgorsze dolegliwości nie popsuja radości z mojego wymarzonegoo Maleństwa!!! Byle tylko dzidziunia chciała byc zdrowa!
Dziewczyny czy macie może kłopoty z cerą? Ja nigdy nie miałam ładnej ale teraz koszmar Wczoraj zrobił mi się w okolicy kości policzkowej taki niewielki bolący guzek w ogóle cere mam nie za ładną teraz : hehe może to na dziewczynkę Podobna mama brzydnie Chociaż mąż mówi że mimo gorszej cery teraz ładniej i tak wyglądam :
A tak a propos, zastanawiałyście się już jakiej płci moze być dzidzia? Macie jakieś przeczucia, może preferencje?
Dziewczyny czy macie może kłopoty z cerą? Ja nigdy nie miałam ładnej ale teraz koszmar Wczoraj zrobił mi się w okolicy kości policzkowej taki niewielki bolący guzek w ogóle cere mam nie za ładną teraz : hehe może to na dziewczynkę Podobna mama brzydnie Chociaż mąż mówi że mimo gorszej cery teraz ładniej i tak wyglądam :
A tak a propos, zastanawiałyście się już jakiej płci moze być dzidzia? Macie jakieś przeczucia, może preferencje?
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Ines ja zauwazylam u siebie krostki ... trzy ;D wczesniej nigdy nie mialam ... ale juz schodza ... a co do plci ... ujme to tak , mam caly czas ochote na ostre dania ;D wszystcy mowia ze na syna ... po czesci czuje ze to moze byc synek, ale jak bedzie to sie okaze ok 21 października
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
U mnie tez pojawily sie wypryski, trohe ich wiecej niz zazwyczaj, a co do plci, to my chyba bardziej chcielibysmy dziewczynke, ale jak Moniqa wspamniala jem tak samo ostro, czasem jednak wole troche slodko, a to znow na dziewczynke.Jeju ale bedzie w tym pazdzierniku. Tak na marginesie wspomne, ze ja urodzilam sie 12 pazdziernika, wiec bede miec super prezent urodzinkowy, nie?
Co do płci... Misia_q na lutówkach zamieściła sposób na przewidywanie płci ;D
To tak dla zabawy chociaż może i coś w tym jest U mnie z pierwszym synkiem się zgadza
Metoda polega na założeniu, że ciało człowieka, jego tkanki odnawają się w cyklu siedmioletnim. To znaczy, że osoba w wieku 20 lat ma krew "sześcioletnią" (7+7+6=20), albo osoba 28 letnia ma krew w wieku 7 lat (7+7+7+7=28) i analogicznie
Robimy analizę wieku krwi rodziców (W MOMENCIE POCZĘCIA) np na przykładzie:
mamusia: 25 lata - wiek krwi 4
tatuś: 27 lat - wiek krwi 6 lat
4 lata mamusi < 6 lat tatusia (=>będzie synek)
Takie małe dopowiedzenie co by wątpliwośći nie było:
wiek krwi mamusi < wiek krwi tatusia = synek
wiek krwi mamusi > wiek krwi tatusia = córcia
Jak macie ochotę sprawdzcie Fajnie potem będzie porównać z rzeczywistością Mnie drugi synek wychodzi! ;D
To tak dla zabawy chociaż może i coś w tym jest U mnie z pierwszym synkiem się zgadza
Metoda polega na założeniu, że ciało człowieka, jego tkanki odnawają się w cyklu siedmioletnim. To znaczy, że osoba w wieku 20 lat ma krew "sześcioletnią" (7+7+6=20), albo osoba 28 letnia ma krew w wieku 7 lat (7+7+7+7=28) i analogicznie
Robimy analizę wieku krwi rodziców (W MOMENCIE POCZĘCIA) np na przykładzie:
mamusia: 25 lata - wiek krwi 4
tatuś: 27 lat - wiek krwi 6 lat
4 lata mamusi < 6 lat tatusia (=>będzie synek)
Takie małe dopowiedzenie co by wątpliwośći nie było:
wiek krwi mamusi < wiek krwi tatusia = synek
wiek krwi mamusi > wiek krwi tatusia = córcia
Jak macie ochotę sprawdzcie Fajnie potem będzie porównać z rzeczywistością Mnie drugi synek wychodzi! ;D
Mi wychodzi córka
Znacie taką wróżbę z obrączką nad ręką. I mi i mojemu mężowi wychodzi kolejno
1. syn;
2. córka;
3. syn
;D Ja się trzymam tej wrózby, bo same dziewczynki się u nas w rodzinie ostatnio rodzą, wiec przydałby się jakiś chłop w końcu
A tak na prawde to jest mi odojętne byleby dzidzia zdrowa była
Znacie taką wróżbę z obrączką nad ręką. I mi i mojemu mężowi wychodzi kolejno
1. syn;
2. córka;
3. syn
;D Ja się trzymam tej wrózby, bo same dziewczynki się u nas w rodzinie ostatnio rodzą, wiec przydałby się jakiś chłop w końcu
A tak na prawde to jest mi odojętne byleby dzidzia zdrowa była
reklama
Podziel się: