Moja Oliwcia tez sie tak prezyla i ryczlaa jak opetana, poprostu koszmar, a to dlatego ze raz poczula butle i byl konice-przynajmniej tak mi sie wydaje. NO i obecnie jestesmy juz tylko na butli bo nie bylo mowy ze choc raz zjadla z piersi :-( Prpbowalam odciagac przez jakis czas ale to tez bylo zle wyjscie bo ja mam brodawki wklesle i laktator ranil mi je, leciala sama krew:-( gdy przeszlam tylko na butle to Mała z czasem sie uspokoila i wszytsko wrocilao do normy, no i karmie ja dopiero wtedy gdy tego chce. Np wczoraj jadla o 23 a nastepny posilek bym dopeiro dzisiaj o 11 w poludnie i to po wybudzeniu bo spieszylo sie nam do lekarza-moj Mały spioszek :-)
Bylismy dzisiaj na USG bioderek i lekarz bardzo pochwalil Oliwke za ladne bioderka :-) i kazal "nadal podwojnie pieluchowac" co mnie strasznie rozbawilo bo ja Małej wcale nie pieluchowalam podwojnie bo ona tego bardzo nie lubila, zawsze skopala pieluche tetrowa az w stopki spioszkow ;-)
Bylismy dzisiaj na USG bioderek i lekarz bardzo pochwalil Oliwke za ladne bioderka :-) i kazal "nadal podwojnie pieluchowac" co mnie strasznie rozbawilo bo ja Małej wcale nie pieluchowalam podwojnie bo ona tego bardzo nie lubila, zawsze skopala pieluche tetrowa az w stopki spioszkow ;-)