reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Mamusie chłopczyków!!!! czy u waszych synkow bywa czasem zaczerwieniony siusiaczek tak na końcóweczce? bo Wojtuś raz na jakis czas ma lekko czerwonego siusiaczka,i nie wiem czy to norma,czy coś się dzieje:baffled:

No to trochę mnie uspokoiłyście, dobrze wiedzieć jaka jest norma dla niemowlaków-na przyszłość nie będe tak panikować:tak: , ale najlepsze jest to, że jak jej zmierzyłam temperaturę po dwóch godzinach, to miała 36,2:confused: :eek: , więc ją wykąpałam, zobaczymy jak będzie jutro. Boję sie żeby nie była chora, bo w czwartek idziemy na szczepienie.

EDI-IGOR TEŻ MA CZASEM CZERWONĄ KOŃCÓWECZKĘ ;-) A CZASAMI NIE , NIE WIEM OD CZEGO TO ZALEŻY:confused: A TO JUŻ MÓJ DRUGI SYN:-)

No pod jajeczkami też czasem ma zaczerwienione.A siusiak to tak raz na jakis czas.Więc jeśli Ty doświadczona matko Asiu się nie martwisz to ja też;-)

zgadza się Adaś też czasem ma zaczerwienioną końcówkę siusiaka ale samo schodzi i rzadko się to zdarza więc się tym nie martwię.;-)

Hmmm, mówicie końcóweczka??? ;-) ja chyba nic takiego nie zauważyłam u Leonka, a moze był za mało czerwony, a mama ślepa ;-)

Kupki nadal brak, wywołuje czopkiem, a od dzisiaj dostaje DEBRIDAT, na poprawe pracy jelit, zobaczymy czy zadziała!!! a wy się spotkałyscie z tym specyfikiem???

Moja córa brała DEBRIDAT jak była niemowlakiem ale ona była karmiona z butelki i mleko jej nie odpowiadało dlatego miała zatwardzenie ale dlaczego Leonek je ma:confused: Rczej dzieci karmione piersią nie mają problemów ze stolcem

reklama
Ola wczoraj troszkę zaplamiła kupką pieluszke, a dzisiaj nie było kupki :-(. Do tej pory nie było problemów kupkowych - no chyba, że było jej za dużo :tak: . No nic zaczekam jeszcze może jutro sie pojawi

Do góry