reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
ADASIA A CZEMU PISZESZ DO MNIE CORAZ WIęKSZYMI LITERAMI ?? CZYżBYś MIAłA NA MNIE NERWA WIEM CZASEM BYWAM UPIERDLIWA
I jeszcze jedno. Podaję małej ten NASIVIN od wczoraj, Tzn wczotraj podałam jej tylko 2xpo 1 kropelce (bo zaczęłam późno) dzisiaj rano znowu jedną i narazie nie widzę poprawy :sick: Milenka w nocy strasznie się męczyła z tym nosem. A igorek od razu poczuł się lepiej czy jak?? bo cholera juz nie wiem co o tym myśleć
I jeszcze jedno. Podaję małej ten NASIVIN od wczoraj, Tzn wczotraj podałam jej tylko 2xpo 1 kropelce (bo zaczęłam późno) dzisiaj rano znowu jedną i narazie nie widzę poprawy :sick: Milenka w nocy strasznie się męczyła z tym nosem. A igorek od razu poczuł się lepiej czy jak?? bo cholera juz nie wiem co o tym myśleć
adasia
Wrześniowe mamy'06
MYCHA- HAHAHA te czcionki to tylko moje eksperymenty chciałam zobaczyc jak to bedzie wygladac
A tak wogole to dwie strony dalej dokladnie Ci opisalam juz dawkowanie kropli ale Ty chyba tego nie czytalas i ponownie sie mnie pytalas o te same rzeczy
Igor mial szybko poprawe z tym noskiem , moze pojdziesz do laryngologa?
A tak wogole to dwie strony dalej dokladnie Ci opisalam juz dawkowanie kropli ale Ty chyba tego nie czytalas i ponownie sie mnie pytalas o te same rzeczy
Igor mial szybko poprawe z tym noskiem , moze pojdziesz do laryngologa?
R
rouż
Gość
dziewczyny byla ktoras u neurologa? ja dostalam skierowanie; maly nie podnosi glowy jak lezy na brzuszku
Dzikusko! Moj Macius dzisiaj konczy 11 tygodni i tez nie podnosi glowki! Bardzo sie tym martwilam, ale wczoraj byla u mnie polozna srodowiskowa i powiedziala, ze u roznych dzieci to roznie przbiega i niektore robia to miesiac pozniej i jest to w normie! I powiedziala, ze Macius ma na to jeszcze 2 tygodnie i aby sie nie martwic. Polozyla mojego syncia na brzuszku, a on podwinal nozki jak zabcia i ona powiedziala, ze on ma jeszcze odruchy noworodkowe, ze jest bardzo delikatny i stad to opoznienie. Ale za tydzien idziemy na szczepienie i zobacze co powie pani dr. Tez bardzo mnie ciekawi, jakie cwiczenia mozna z takim maluszkiem wykonywac. Tez sie nie niepokoje, ale juz ciut mniej niz wczesniej.
Czy Wy też zwracacie uwagę żeby dzieciakom nie robiły się odstające uszy?:-) Ali lewe uszko jak przewraca główkę to się podwija i dzisiaj jej durna matka wpadła na pomysł, że przyklei jej to uszko plastrem żeby była ładna laska a nie jakiś Plastuś z odstającymi słoniowatymi uszami i co zrobiłam???-.......przykleiłam jej uszko plastrem , niestety źle mi się przykleiło więc chciałam poprawić, ale nie wpadłam na to że przecież może ją to boleć-zawrzeszczała mi jakby ją ze skóry obdzierali.Już myślałam, że będzie tak chodzić kilka dni dopóki jej to nie odmoknie, np. w kąpieli, ale na szczęscie posmarowałam plaster oliwką i sam zlazł i odetchnęłam z ulgą
Ale kurcze coś jej naprawdę muszę z tym uszkiem zrobić bo będzie miała odstające
Ale kurcze coś jej naprawdę muszę z tym uszkiem zrobić bo będzie miała odstające
reklama
Podziel się: