reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Igor też sie ślini i wkłada rączki do buzi to chyba na ząbki:tak: :-)
MYCHA-Możesz spokojnie wkropić do noska po kropelce:tak: Laryngolog mi tak powiedział , ja tak robiłam i Igorkowi przyniosły te kropelki wielką ulgę

reklama
Adasia dzięki. Kupiłam te kropelki i chce je użyć. A przypomnij mi ile tych kropel i ile razy dziennie dawałaś?? i bezpośrednio kropiłaś tak jak ci powiedział lekarz czyli od razu do nosa??

MYCHA - dawaj dwa lub trzy razy dziennie po kropelce do każdej dziurki w nosku:-) ale tylko przez trzy dni można podawać:tak:

Adasiu kurcze zapomniałam cię jeszcze zapytać czy między podawaniem tych kropelek dawałaś jeszcze np sól fizj albo wodę morską czy podawać wyłącznie te kropelki??? :baffled::baffled:

ADASIA A CZEMU PISZESZ DO MNIE CORAZ WIęKSZYMI LITERAMI ?? CZYżBYś MIAłA NA MNIE NERWA :-D:-D WIEM CZASEM BYWAM UPIERDLIWA:dry::-D

I jeszcze jedno. Podaję małej ten NASIVIN od wczoraj, Tzn wczotraj podałam jej tylko 2xpo 1 kropelce (bo zaczęłam późno) dzisiaj rano znowu jedną i narazie nie widzę poprawy :sick: Milenka w nocy strasznie się męczyła z tym nosem. A igorek od razu poczuł się lepiej czy jak?? bo cholera juz nie wiem co o tym myśleć :zawstydzona/y:

MYCHA- HAHAHA :-D te czcionki to tylko moje eksperymenty:-D chciałam zobaczyc jak to bedzie wygladac:-D
A tak wogole to dwie strony dalej dokladnie Ci opisalam juz dawkowanie kropli ale Ty chyba tego nie czytalas i ponownie sie mnie pytalas o te same rzeczy:tak:
Igor mial szybko poprawe z tym noskiem , moze pojdziesz do laryngologa?

dziewczyny byla ktoras u neurologa? ja dostalam skierowanie; maly nie podnosi glowy jak lezy na brzuszku

Dzikusko! Moj Macius dzisiaj konczy 11 tygodni i tez nie podnosi glowki! Bardzo sie tym martwilam, ale wczoraj byla u mnie polozna srodowiskowa i powiedziala, ze u roznych dzieci to roznie przbiega i niektore robia to miesiac pozniej i jest to w normie! I powiedziala, ze Macius ma na to jeszcze 2 tygodnie i aby sie nie martwic. Polozyla mojego syncia na brzuszku, a on podwinal nozki jak zabcia i ona powiedziala, ze on ma jeszcze odruchy noworodkowe, ze jest bardzo delikatny i stad to opoznienie. Ale za tydzien idziemy na szczepienie i zobacze co powie pani dr. Tez bardzo mnie ciekawi, jakie cwiczenia mozna z takim maluszkiem wykonywac. Tez sie nie niepokoje, ale juz ciut mniej niz wczesniej.

Czy Wy też zwracacie uwagę żeby dzieciakom nie robiły się odstające uszy?:-) Ali lewe uszko jak przewraca główkę to się podwija i dzisiaj jej durna matka wpadła na pomysł, że przyklei jej to uszko plastrem żeby była ładna laska a nie jakiś Plastuś z odstającymi słoniowatymi uszami i co zrobiłam???-.......przykleiłam jej uszko plastrem:confused: :eek: :tak: , niestety źle mi się przykleiło więc chciałam poprawić, ale nie wpadłam na to że przecież może ją to boleć-zawrzeszczała mi jakby ją ze skóry obdzierali.Już myślałam, że będzie tak chodzić kilka dni dopóki jej to nie odmoknie, np. w kąpieli, ale na szczęscie posmarowałam plaster oliwką i sam zlazł i odetchnęłam z ulgą:-D :biggrin2: :yes:
Ale kurcze coś jej naprawdę muszę z tym uszkiem zrobić bo będzie miała odstające:dry: :oo:

reklama
No nie Renee ty to masz pomysły:szok::szok::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic na to nie poradzisz,jeśli taka jej natura;-)
Szymkowi,też się zawijają :-p

Do góry