Dlatego ja swoją karmię pół godziny przed kąpielą:-) ;-)Renee ja tez masuję Wjtusia,ale to raczej przy porannym przebieranku,bo wtedy ma dobry humor.Po kapieli misimy szybko iść dołózia spożyć kolację i żadne masażyki nie wchodzą w rachubę:-)
reklama
Mju moja Ala też na początku robiła zielone kupki i tez byłam z tego powodu z nią u lekarza. Powiedział mi wtedy to samo co Twój pediatra, że wszystko jest o.k., jakoś tłumaczył z czego te zielone kupki się biorą ale teraz to ja juz nie pamiętam, w każdym razie nic z tym fantem nie robiłam, a nie przepraszam-dawałam jej przez kilka dni Lakcid-na przywrócenie naturalnej flory bakteryjnej w układzie pokarmowym, ale to bardziej na zasadzie, że to nie zaszkodzi niż pomoże.;-) Pamietam, że tych zielonych kupek zrobiła mi chyba raptem ze 4, później wrócił kolor musztardy:-) ;-)
Ja jak bylam z Małą u lekarza to pani doktor powiedziala nam ze dzieci robia zielone kupki miedzy innymi po herbatkachz HIPPa i u nas tak jest. Wczesniej byly kupki musztardowe a teraz odkac daje Oliwca herbatke koperkowa z HIPPa sa zielonkawe. Ale lekarka powiedziala ze tylko kolor jest inny a tak pozatym to dziecku kompletnie nic nie ma. Wiec te z Was ktore daja dzieciom HIPPisowskie herbatki nie maja sie czym martwic :-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Oleńka wczoraj i dziś ma sporo krostek na buziulku ale to chyba efekt zjedzonych flaczków przez mamusię - byłu nieźle przyprawione a ja nie mogłam ich sobie odmówić :-( .
reklama
Podziel się: