reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziewczyny kilka stron wcześniej pisałam na temat przesunięcia.
Martruda, lekarz nie stwierdzi przesunięcia, bo oni w to nie wierzą, no chyba że to będzie lekarz i masażysta w jednym;-) .Moją małą nastawiał masażysta.

Renee, a co cię skłoniło, żeby pójść do masażysty?
Dziecko mi płakało dzień i noc, spać nie mogła, nerwowo ssała cyca i generalnie wiedziałam że coś jest nie tak, a poniewaz kolka nie trwa 24 godziny na dobę, więc trzeba było szukać innego wytłumaczenia jej płaczu. Sama bym nie wpadła, żeby iść sprawdzić czy nie jest przesunięta, bo ja tez wcześniej o czymś takim nie słyszałam,znajoma nam doradziła i trafiła w 10.;-)

Pan doktor u małej w płuckach nic nie słyszał.Przepisał syropki coś do noska(spray) i witaminki.Mnie kazał wziąśc aspiryne Bayerowską,wapno,rutinoskorbin-miałam stan podgorączkowy.Partycji już trochę się polepszyło niekaszle i nie smarka tak bardzo,ale gruszka jest w codziennym użyciu.W poniedziałek na kontrole.

Renee proszę napisz jeszcze raz o co chodzi z tym przesunięciem bo ja nie bardzo rozumiem:eek: może mój Wojtek tez jest przesunięty:tak:

Dziewczyny , jak tak czytam co piszecie o tych biednyhc pomidorkach, zeby nie jesc, ze moga uczulac itd to az mi sie serce lamie. JA uwielbiam pomidory i do pierwszego dnia po powrocie do odmu ze spzitala jem codziennie po kilka pomidorow-z kefirkiem, cebula, na kanapkach i w ogole w kazdej postaci. I kompletnie nic mi nie jest. Jem pozatym prawie wszytsko, za wyjatkiem kapusty, kalafioru i brokul. A tak jem to samo co przed porodem i malej kompletnie nic nie jest :tak: Zdrowa dziewucha :-)

reklama
Do góry