reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
A my u lekarza nie byłyśmy. Krostki bledną i to pewnie alergia tylko na co?? Może na zmiane powietrza i otoczenia ;-)
Dzisiejsza noc była koszmarna - obie sie nie wyspałysmy, bo olcie meczył kaszelek (efekt stosowania syropku)

Megi ciesze sie ze to prawdopodobnie "tylko" uczulenie a nie jakas paskudna rozyczka :-(szkoda byloby Olenki :-(buziaczki od Cioteczki Lucynki i Oliwki ;-):-)

A ja na wszelakie zmiany skorne, roznego pochodzenia, zapalenia skory (Oliwka miala na twarzy), odparzenia, alergie skorne, poparzenia, otarcia stluczenia itp itd polecam zel z aloesu ktory zalatwila mi jakis czas temu moja Babcia. Jest produkowany w Australii ale pakuja go tu w Polsce, w Mikolowie. Smialam sie z tego na poczatku ze to znow jakis cudowny lek mojej Babci g*wno wart ( bo ona rzuca sie na wszystkie specyfiki). A okazalo sie ze jest rewelacyjny!!! Oliwia leczona juz byla u dermatologa z ta buzia a po tych lekach od pani doktor bylo jeszcze gorzej :no::wściekła/y::-( JEdna rana na twarzy, ile ja sie naplakalam... ona nie umiala juz nawet jesc bo miala tak sciagnieta skore wikol buzinki a po tym zelu przeszlo Jej w ciagu kilku dni wszystko :tak:i juz nie wrocilo :-) Gdy teraz przy bieguncem iala zapalona cala dupcie, posmarowalam ja tym zelem tylko raz na noc i rano bylo juz cacy :-)

Napisalam juz 2 posty i oba mi zezarlo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam dosc :wściekła/y::wściekła/y:

Chcialam tylko napisac ze ten link ktory nei chce wejsc to link do sklepu ktory ma ten żel na stanie w sprzedazy, jest tez masc ale nigdy jej nie mialam wiec nie jestem w stanie nic o niej powiedziec.

reklama
207603.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ALOE VERA Żel [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Posiada właściwości nawilżające i ściągające. Wpływa regenerująco na komórki żywe i przyspiesza proces ich rozmnażania. Przyspiesza złuszczanie obumarłych komórek. Łagodzi stany zapalne i poprawia krażenie krwi. Stosowany głównie przy oparzeniach, ukąszeniach owadów, otarciach i podrażnieniach skóry, wysypkach.

[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Opakowanie: 30 g[/FONT]

Cena: 12,90 zł

A stronka na ktorej to jest to SoftMaster, us

Do góry