reklama
R
rouż
Gość
Michasiu, trzymaj sie dzielnie!!!
kasia-zurek
Mamusia Kacpusia
Michasiu 3maj się! Nika Ty też się 3maj! telepatycznie nie spimy w nocy razem:-) Kacprowi wychodzą wszystkie dwójki na raz, chociaz te do rory beda szybciej... juz trzeci tydzien jest marudny...
Natalka przechodzi trzydniówkę, dziś wyszła wysypka. Jeszcze do siebie dochodzę po tych przeżyciach, powiem jedno służba zdrowia w Polsce to beznadziejne zjawisko!!!
Wczoraj Mała zaczęła wymiotować, przelewała mi sie na rękach, a że byłam sama Mir w pracy to dzwonilam po pogotowie(15 minutczekałam na zgłoszenie)...szok...kazano zwrócić mi się do pediatry, że nie przyjadą bo nie ma na pogotowiu pediatry i tak mi nie pomogą. W tym czasie Mirek zdążył dojechać do domu..a i moi przyjaciele również...przyjaciółka powiedziała mi dziś, że przeraził ją widok Natalki i mój..trzęsąca się , trzymająca mdlejące dziecko:-(. Dzięki Bogu to chyba już za nami..
Wczoraj Mała zaczęła wymiotować, przelewała mi sie na rękach, a że byłam sama Mir w pracy to dzwonilam po pogotowie(15 minutczekałam na zgłoszenie)...szok...kazano zwrócić mi się do pediatry, że nie przyjadą bo nie ma na pogotowiu pediatry i tak mi nie pomogą. W tym czasie Mirek zdążył dojechać do domu..a i moi przyjaciele również...przyjaciółka powiedziała mi dziś, że przeraził ją widok Natalki i mój..trzęsąca się , trzymająca mdlejące dziecko:-(. Dzięki Bogu to chyba już za nami..
R
rouż
Gość
Cudek, wyobrazam sobie jak musialas byc przerazona ta cala sytuacja...Ja sie tez strasznie boje, ze ktoregos dnia moj synek zachoruje i bede zdana na laske nazej sluzby zdrowia! Z Maciusiem zyczymy DUZO zdrowka dla Natalki!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cudek,o matko,to sie naprzezywalas! :-(
Zdrowka dla Natalki!
I dla wszystkich dzieciatek! Kurcze,zeby tak mozna bylo uniknac wszystkich chorob...
Zdrowka dla Natalki!
I dla wszystkich dzieciatek! Kurcze,zeby tak mozna bylo uniknac wszystkich chorob...
kasia-zurek
Mamusia Kacpusia
kolejna nie przespana nocka... od paru dni Kacpuś jest co rano przesiusiany, mimo iż zaczęłam go znowu przewijać w nocy :-( normalnie nie wiem już co mam robić... a wszystko jest ok z pęcherzem i resztą... może to te cholerne zębiska?
Życzę zdrówka dla Natalci ehhh ta nasza słuzba zdrowia .... i lżejszego ząbkowania dla Maciusia, a dla Ciebie Kasiu przespanych nocek. Michasiowi już nocne marudzenie przeszło, ale zębów nowych nie mamy wiadać musiało go bardziej boleć przez te kilka dni. Teraz śpi całe noce a ja wraz z nim ... ufffff
reklama
Podziel się: