reklama
Mija to nie jest zaden wstyd zeby facet-lekarz badal Pati, ja sama jako dorosla kobitka chodze do lekarza ginekologa i ogolnego-do FACETOW! I wiesz co Ci powiem, ze moim zdaniem sa delikatniejsi i o niebo lepsi od kobiet I bardzo odbrze znaja sie na swoejej robocie.
A co do krostek i zapalenia na pupci to my tez z tym walczylysmy, przez dwa miesiace. I tez uzywalysmy tylko PAMPERSOW, ale u nas np przeszkadzaly Pampersy rozmiart 4+ i chusteczki Dzidziuś. Gdy zmienilysmy chusteczki i Pampersy na 5 to wszystko wrocilo do normy. A kremy to faktycznie tylko przeszkadzaja w leczeniu takich spraw. Polecam make ziemniaczana i puder Alantan.
A co do krostek i zapalenia na pupci to my tez z tym walczylysmy, przez dwa miesiace. I tez uzywalysmy tylko PAMPERSOW, ale u nas np przeszkadzaly Pampersy rozmiart 4+ i chusteczki Dzidziuś. Gdy zmienilysmy chusteczki i Pampersy na 5 to wszystko wrocilo do normy. A kremy to faktycznie tylko przeszkadzaja w leczeniu takich spraw. Polecam make ziemniaczana i puder Alantan.
cleo28
Fanka BB :)
Clotrimazol
o ile sie nie mylę jest wydawany tylko na receptę bo zawiera sterydy i dlatego nie można go stosować za długo. Lepiej skonfrontować jego dłuższe leczenie z lekarzem
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wiem że nic jej nie zrobi,ale mam jakieś zachamowania.
Lepiej,zeby cierpiala???
Podziel się: