reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Mija, ja też od urodzenia stosowałam pampersy - to nie uczulenie, tylko przez to, że pampersy tak chłoną, to są mało przewiewne i łatwiej o takie zapalenia. Tak mi mówiła doktórka.

reklama
Muszę sama ze sąbą pisac bo brak tutaj chętnych.
Pati miała mieć dziś szczepienie.Poszłysmy,lekarz zobaczył że byłyśmy wczoraj,powiedziałam mu o kaszle i małej nie kłóli.Powiedział że woli nie ryzykować.Wizyta następna 8.11.

Mija to nie jest zaden wstyd zeby facet-lekarz badal Pati, ja sama jako dorosla kobitka chodze do lekarza ginekologa i ogolnego-do FACETOW! I wiesz co Ci powiem, ze moim zdaniem sa delikatniejsi i o niebo lepsi od kobiet :tak: I bardzo odbrze znaja sie na swoejej robocie.

A co do krostek i zapalenia na pupci to my tez z tym walczylysmy, przez dwa miesiace. I tez uzywalysmy tylko PAMPERSOW, ale u nas np przeszkadzaly Pampersy rozmiart 4+ i chusteczki Dzidziuś. Gdy zmienilysmy chusteczki i Pampersy na 5 to wszystko wrocilo do normy. A kremy to faktycznie tylko przeszkadzaja w leczeniu takich spraw. Polecam make ziemniaczana i puder Alantan.

Luczynko my tez stusujemy pampersy 4+ i mala tez ma krosti na pupci. Nie wiem czy to zbierzność z kupkami ząbkowymi i rzeczywisćie ten rozmiar ma cos w sobie

Pati miała 4+ ,teraz jest na 4 .Lekarza nie spytałam,tylko pielęgniarkę i moją mamę.Wiecie my jesteśmy starszei my u lekarza oglądane to co innego.Wiem że nic jej nie zrobi,ale mam jakieś zachamowania.

Mija Ty wariatko!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Przeciez to jest lekarz :-D:-D:-D:-D

A na Clotrimazol Pati wcale nie jest za mala bo Oliwia miala go przepisany juz 2 miesiace temu przez dermatologa. Ale to tylko z zalecenia lekarza :tak:

reklama
Do góry