MIJA a może to wina szamponu? Bo moja Anielka to sie tak strasznie drapała z tyłu główki i za uszkami jak jej myłam głowę Żelem do ciała i włosów Nivea baby. Jak wróciliśmy do musteli to przestała sie drapać. Może to coś analogicznego?
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja kiedys sie zamierzalam z kupnem tego "specyfiku"... Teraz juz wiem,ze go nie kupie.
U Nas plyn do kapieli,to plyn do kapieli,a szampon,to szampon! Oczywiscie,wszystko Nivei. :-) I tak pozostanie. ;-)
U Nas plyn do kapieli,to plyn do kapieli,a szampon,to szampon! Oczywiscie,wszystko Nivei. :-) I tak pozostanie. ;-)
u nas to samo Mackowi trzeba wciskać obiadek najchętniej tylko by pił.Zrobiłam mu rosół i pił z filiżanki inaczej nie da rady.Wróciliśmy tydzień temu z nad morza z chorymi uszami Maciusia i okropnym katarem i chyba nareszcie ząbkuje- pewnie dlatego też stracił apetyt:-(.
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
nie wiem co sie dzieje z wiktoria od kilku dni budzi sie w nocy i placze dluzszy czas i tak kilka razy w nocyciagle chce pic mleka juz wogle nie chcetylko soczek ja uspokoi i w dodatku potrafi wypuic naraz cala butelke ze 150 mli jak je to czasem zaczyna wymiotowac i troche jedzenia jej wyleci z buzki nie wiem czy to z przejedzenia moze dlatego ze za duzo zjenie wiem co robic
reklama
ULECZKO myślę, że najlepiej jakby obejżał Wikusię lekarz. Może to jakaś alergia pokarmowa, może ząbki a może jakas głupotka - ale nie ma się co domyślać - lekarz będzie wiedział co robić. Spróbuj jej dawać do picia herbatkę na uspokojenie z Hippa - u mojej Anielki działa.
Podziel się: