reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Życzymy wszystkim dzieciaczkom duuużo zdróweczka;-)
Wojtek nie ssie ani smoka ani palucha.Najbardziej pasuje mu cycoszek mamusi:-D ;-) :-)

reklama
Zdróweczka, zdróweczka!
My na szczęście już wychodzimy na prostą, ale Romek już nawet mi gorączkował, taka paskuda się nam przytrafila.

Już byłam bliska podania Filipowi antybiotyk tzn. miałam to zrobić wieczorem ale jak się obudził po popołudniowej drzemce zauważyłam, że ma wysypkę. Może to głupie ale ucieszyłam się, że była to jednak trzydnówka.

Super że Filipkowi już przeszło!:tak: :-)
Rybko napisz proszę jak to wszystko dokładnie wyglada, co? będę przynajmniej wiedziała jakby co! musi wystąpić przy 3dniówce wysypka, tak?

Dzikidzik, poniżej wklejam linki z których ja sama skorzystałam, żeby więcej się dowiedzieć o tej chorobie.

eRodzina.com | Choroby dzieci�ce | Trzydni�wka
Gor�czka trzydniowa

U nas wyglądało to dokładnie tak jak opisują tylko, że doszły jeszcze bóle brzuszka. No i Filip stracił apetyt jak gorączka minęła a pojawiła się wysypka i do tej pory nie chce za bardzo jeść.

reklama
Edi, dzięki.
Apetyt pomalutku wraca.
Filipowi już prawie zeszła wysypka i można powiedzieć, że już jest zdrowy. Tylko cholerka znowu zaczynam się martwić bo zaczął pokasływać, boję się bardzo żeby nic z tego nie było. Skąd wziął się ten kaszel przecież Filip prawie od tygodnia nie wychodzi z domu, w domu wszyscy zdrowi i nikt chory nas nie odwiedza.

Do góry