reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Zyczymy zdrówka Mai.Choróbsko odejdź precz.
Patrysia tylko przeziębiona,co troche ma zatkany nosek,ale i tak wychodzimy na spacer.

reklama
Mija - może za mało pije? karmisz piersią? to moze częsciej przystawiaj ją teraz, a jesli nie to moze więcej soczków do picia podawaj? Może to suche powietrze w domu - przez ogrzewanie zimowe:confused:

A moje maleństwo dzisiaj nabiło sobie guza na czólku i pół dnia nie mogę tego przetrawic, że jej nie upilnowałam. Niby nic wielkiego, ale jednak guz :no:

Mam ciagle otwieane okno w pokoju wiec powietrze nie powinno byc suche.Karmie butelka,soczki staram sie podawac co trpoche.Zastanawiam sie czy to nie brak witamin?

oli nie wiadomo skąd pojawiły się pleśniawki, pierwszy raz, do tej pory nic nie miała i nagle teraz. pewnie wiecie jak się pozbyć tego świństwa, więc poratujcie

reklama
Magda my walczylismy z plesniawkami i najskuteczniejsze jest czyszczenie buzi PRZED KAZDYM jedzeniem zwyklym Cebionem. Nalej troche na wyjalowiony gazik, owin sobie na palec i wyczysc wszytskie miejsca. Jesli jest gazik juz zabrudzony to wez drugi i powtorz ta czynnosc. Cebion jest bardziej skuteczny niz Aftin polecany w aptekach. NAm polecila to pediatra bo tak robia ponoc u niej w szpitalu bo jest lepsze. Zycze skutecznej walki z plesniawkami bo to prawie jak walka z plesniawkami.

Do góry