reklama
Mija - może za mało pije? karmisz piersią? to moze częsciej przystawiaj ją teraz, a jesli nie to moze więcej soczków do picia podawaj? Może to suche powietrze w domu - przez ogrzewanie zimowe
A moje maleństwo dzisiaj nabiło sobie guza na czólku i pół dnia nie mogę tego przetrawic, że jej nie upilnowałam. Niby nic wielkiego, ale jednak guz
A moje maleństwo dzisiaj nabiło sobie guza na czólku i pół dnia nie mogę tego przetrawic, że jej nie upilnowałam. Niby nic wielkiego, ale jednak guz
cleo28
Fanka BB :)
Pati bardzo schną usta.Poradzicie coś na to?
Mija prawdopodobnie w domu macie za sucho, pozawieszaj mokre reczniki na kaloryferach - powinno pomóc.
dzikidzik
mamula MAJULI
miałam napisać to samoco TheaMija .... moze więcej soczków do picia podawaj? Może to suche powietrze w domu...
reklama
Magda my walczylismy z plesniawkami i najskuteczniejsze jest czyszczenie buzi PRZED KAZDYM jedzeniem zwyklym Cebionem. Nalej troche na wyjalowiony gazik, owin sobie na palec i wyczysc wszytskie miejsca. Jesli jest gazik juz zabrudzony to wez drugi i powtorz ta czynnosc. Cebion jest bardziej skuteczny niz Aftin polecany w aptekach. NAm polecila to pediatra bo tak robia ponoc u niej w szpitalu bo jest lepsze. Zycze skutecznej walki z plesniawkami bo to prawie jak walka z plesniawkami.
Podziel się: