Dzikidzik aż mi się ryczeć chce jak czytam o Twoich przeprawach. Majula zdrowiej szybciutko, jutro ma być słoneczko, pojdziesz na spacer tylko zdrowiej Maleństwo!!Dużo zdróweczka a dla Ciebie Dzikidzik wytrwałości i opanowania. Dacie rade Kobietki.
reklama
M
mamamarcela
Gość
Dzikidzik trzymajcie się cieplutko, życzę Majuli szybkiego powrotu do zdrowia.
dzikidzik
mamula MAJULI
dzięki dziewczyny i chłopaki!:-)
wiem, że będzie dobrze, już widzę poprawę, mniej kaszle
Aniu Cudkowa z tym opanowaniem to u mnie cinżko:-(, ale poprawię się, przecież jedna z nas się musi trzymać
No ale nockę to mieliśmy koszmarną. Majul spał tylko na rękach, a ona ma już z 9,5kg. Kręgosłup mi siadał:-(.
Nawet ze mną w łóżku niechciała spać. I zasnęła ok. 4.30.
Na szczęście mój U nosił ją na zmianę ze mną, bo byłoby ciężko
No i mam pytanie, może wiecie dziewczątka /Rybko czy Madziu_pl, wy pewnie wiecie/
czy pielęgniarce za zastrzyki w weekend to trzeba płacić? Bo ta nasza podobno bierze, ale przecież ona to ściągnie z funduszu! niemogę nic znaleźć w internecie, a napewno płacić jej nie będę!
wiem, że będzie dobrze, już widzę poprawę, mniej kaszle
Aniu Cudkowa z tym opanowaniem to u mnie cinżko:-(, ale poprawię się, przecież jedna z nas się musi trzymać
No ale nockę to mieliśmy koszmarną. Majul spał tylko na rękach, a ona ma już z 9,5kg. Kręgosłup mi siadał:-(.
Nawet ze mną w łóżku niechciała spać. I zasnęła ok. 4.30.
Na szczęście mój U nosił ją na zmianę ze mną, bo byłoby ciężko
No i mam pytanie, może wiecie dziewczątka /Rybko czy Madziu_pl, wy pewnie wiecie/
czy pielęgniarce za zastrzyki w weekend to trzeba płacić? Bo ta nasza podobno bierze, ale przecież ona to ściągnie z funduszu! niemogę nic znaleźć w internecie, a napewno płacić jej nie będę!
Dzikidzik, ja wprawdzie nie Ryba ani Madzia;-) :-) ,ale u mnie sie płaci. Jeżeli poszłabym w sobotę do ośrodka na zastrzyk, to nie płaciłabym, ale jeżeli przychodzi do mnie to płacę. Jak ostatnio brałam zastrzyki, to chyba liczyła za jeden 4zł ;-)
Dzikidzik, bardzo Ci współczuję bo naprawdę wiem co przeżywasz. U nas było tak samo i też ryczałam. A ze zdjęciem u nas poszło bardzo sprawnie w ogóle wtedy wszystko było szybko. Może dlatego, że wylądowaliśmy w szpitalu na ostrym dyżurze? Jeśli chodzi o opanowanie to naprawdę musisz być dzielna jak ja miałam chwile załamania to właśnie Ty pisałaś mi, że muszę być twarda i to pomagało, więc teraz ja napiszę Tobie BASIU BĄDŹ DZIELNA BO WŁAŚNIE TY MUSISZ BYĆ DLA MAJULI. Niestety Kochana niewiem czy się płaci za weekendowe wizyty pielęgniarki bo mój Filip nie miał zastrzyków. Ale jeśli trzeba to czy nie warto? Ja bym zapłaciła.
DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA MAJECZKI. UCAŁUJ JĄ OD NAS W PIĘTKI.
A mój Filip nareszcie zdrowy!!! W prawdzie cały czas tak na wszelki wypadek musi brać leki wziewne ale w końcu nie kaszle i możemy iść szczepić.
DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA MAJECZKI. UCAŁUJ JĄ OD NAS W PIĘTKI.
A mój Filip nareszcie zdrowy!!! W prawdzie cały czas tak na wszelki wypadek musi brać leki wziewne ale w końcu nie kaszle i możemy iść szczepić.
reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Piętki Mai wycałowane dziękujemy bardzo!
Rybko wiem, że muszę być silna, ale ja taka pierdoła jestem, że od razu miętko mi sie robi, oczy mokre:-zawstydzona/y:.
Jak czekałam na to zdjęcie i siedziałam na korytarzu to normalnie chciałam iśc do apteki kupić sobie coś na uspokojenie , no ale gdzie przy karmieniu.
Ja to chyba założę KLUB MATKI POLKI ZAŁZAWIONEJ - mju rozumiem, że zostaniesz jego członkinią
Rybko wiem, że muszę być silna, ale ja taka pierdoła jestem, że od razu miętko mi sie robi, oczy mokre:-zawstydzona/y:.
Jak czekałam na to zdjęcie i siedziałam na korytarzu to normalnie chciałam iśc do apteki kupić sobie coś na uspokojenie , no ale gdzie przy karmieniu.
Ja to chyba założę KLUB MATKI POLKI ZAŁZAWIONEJ - mju rozumiem, że zostaniesz jego członkinią
Podziel się: