reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziewczyny strasznie się martwię. Pierwszy raz to się zdażyło w piątek i dzis się powtórzyło. Po jedzeniu Anielka dostaje takich jakby drgawek trwa to chwilkę ale cała zaczyna drżeć tak bardzo szybko a potem to mija i jest ok. Boże co to może być?

Dziewczyny strasznie się martwię. Pierwszy raz to się zdażyło w piątek i dzis się powtórzyło. Po jedzeniu Anielka dostaje takich jakby drgawek trwa to chwilkę ale cała zaczyna drżeć tak bardzo szybko a potem to mija i jest ok. Boże co to może być?

Mju nie mam pojęcia:no: , ale pewnie na Twoim miejscu też byłabym przerażona. Idź z małą do lekarza, może to nic wielkiego, ale lepiej to sprawdzić, sama będziesz spokojniejsza.

Mju czytałam, że drgawki pojawiają się u dzieci między 6 a 5 rokiem życia, ale spowodowane jest to wysoką gorączką i mózg niemoże poradzić sobie z taką temperatują. Moga też to być powodowane zatruciem, zdarzają się też po długim płaczu dzieciątka.
Najlepiej to sprawdź, niebędziesz się zamartwiać. Będzie dobrze:tak:

MJU ja tez nie mam pojecia co to moze byc i nie dziwie sei ze sie martwisz, ja bylabym przerazona. Najlepiej idz z Mała jutro do lekarza i wszystko sie wyjasni. 3majcie sie Kochane ;-)

Hej! Zadzwoniłam do przychodni o oczywiście do naszego lekarza nie ma już numerków - zapisałam sie na jutro. Ale zadzwoniłam też do tej naszej cioci lekarki. Na początku trochę się zmartwiła...a ja to już wogóle...ale uspokoiła się jak powiedziałam, ze to się dzieje przy zasypianiu... Tak czy inaczej jutro idę do przychodni a do Cioci w sobotę. mam nadzieję, ze to nic powaznego....

Mju nie wiem jak to wygląda u Twojej córci,ale mój bratanek jak był w wieku naszych maleństw to po siusianiu tak jakby się cały otrząsał.Samo minęło.Może to coś podobnego????
Wiadomo,że lepiej to sprawdzić,i trzymamy z Wojtusiem kciuki,żeby to nie było nic poważnego;-)

reklama
Do góry