reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Dziewczyny zdróweczka dla wszystkich dzidziolków. A ja myślałam, że tylko mój Adaś choruje. Trzymamy kciuki za Romeczka i Julkę, za Maciausia i Szymonka.

reklama
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie! Romek już powoli dochodzi do siebie, jest coraz lepiej - znowu zaczął się uśmiechać i śle uśmiech do wszystkich cioć z BB :-)

Mamaoska, wiem, co czujesz. Nasza pediatra mówiła, że teraz te infekcje dróg oddechowych przebiegaja bardzo ciężko i kazała długo dawać antybiotyk, bo mogą być nawroty.

Cieszę się,że Romciowi lepiej;-)
I nadal trzymamy z Wojtusiem kciuki za pozostałe chore bidoki;-) będzie dobrze i szybko wracajcie do zdrówia;-)

My z Patrycją także życzymy zdrówka wszystkim.Mała znowu w poniedziałek u lekarza,znowu a raczej dalej katar i kaszel.Zwiększono jej dawke Cerutinu+ syrpo Malia -kaszel i trochę przeszło.Jednak nadal zakaz spaceru i tak od 2 tyg w domu.Jeszcze raz zdrówka.

Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Niestety u Szymka coś się dzieje jutro jedziemy na konsultacje do pulmologa.
To może być coś z astmą:-(

Mju, dzieki, z naszymi Maluchami NA PEWNO bedzie dobrze!!!

Edi, nie gniewam sie za pomylke:-D, zdarza sie! Ja pamietam, jak lezalam na porodowce z Maciusie, to wyslalam smska do Margolis gratulacjami z okazji narodzin synka Romeczka, hahaha, bo pomylilam ja z Marrtruda:-D, i byla bardzo zdziwiona, a Marrtruda w koncu nie dostala smska ode mnie- Marrtrudo-przepraszam:-D

Macius bardziej ulewal gdy dawalam mu deserek Hippa Jablka z bananami, chyba te banany mu szkodzily, bo po samym jabku jest ok.

Marrtudo, Mamaosko
, az mi lzy leca jak czytam jak Wasze dzieciatka choruja i mecza sie:-(Zyczymy im duuuzo zdrowka i czekamy na poprawe! Buziaczki dla Romeczka i Szymusia!!!

Zapomnialam napisac, ze wczoraj bylismy na usg i Macius zostal dodatkowo zbadany i wszystko jest dobrze:-):-):-)! To znaczy usg nie wykazalo zadnych negatywnych zmian w glowce, a pan doktor powiedzial, ze Macius jest dluugi i stad jego problemy z pleckami i trzymaniem glowki. A dzis bylismy na rehabilitacjii na instrukatarzu masazu. Pomylilam sie, jest to masaz shantala. Jest dosc prosty(choc nie jestem pewna czy go dobrze zapamietalam) i sprawia Maciusiowi frajde. Mam go wykonywac na to slabe napiecie miesniowe 2-3 razy dziennie. Kurcze, nie moge znalezc w internecie ilustracji tego masazu:baffled:

reklama
Dużo zdrówka dla wszystkich bobasków! My na szczęscie jakoś nie dajemy się choróbskom i oby tak dalej bo wystarczyło mi patrzeć jak cierpiały moje dzieci przy głupim katarze...

Do góry