reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Dziewczyny zdróweczka dla wszystkich dzidziolków. A ja myślałam, że tylko mój Adaś choruje. Trzymamy kciuki za Romeczka i Julkę, za Maciausia i Szymonka.

reklama
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie! Romek już powoli dochodzi do siebie, jest coraz lepiej - znowu zaczął się uśmiechać i śle uśmiech do wszystkich cioć z BB :-)

Mamaoska, wiem, co czujesz. Nasza pediatra mówiła, że teraz te infekcje dróg oddechowych przebiegaja bardzo ciężko i kazała długo dawać antybiotyk, bo mogą być nawroty.

Cieszę się,że Romciowi lepiej;-)
I nadal trzymamy z Wojtusiem kciuki za pozostałe chore bidoki;-) będzie dobrze i szybko wracajcie do zdrówia;-)

My z Patrycją także życzymy zdrówka wszystkim.Mała znowu w poniedziałek u lekarza,znowu a raczej dalej katar i kaszel.Zwiększono jej dawke Cerutinu+ syrpo Malia -kaszel i trochę przeszło.Jednak nadal zakaz spaceru i tak od 2 tyg w domu.Jeszcze raz zdrówka.

Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Niestety u Szymka coś się dzieje jutro jedziemy na konsultacje do pulmologa.
To może być coś z astmą:-(

Mju, dzieki, z naszymi Maluchami NA PEWNO bedzie dobrze!!!

Edi, nie gniewam sie za pomylke:-D, zdarza sie! Ja pamietam, jak lezalam na porodowce z Maciusie, to wyslalam smska do Margolis gratulacjami z okazji narodzin synka Romeczka, hahaha, bo pomylilam ja z Marrtruda:-D, i byla bardzo zdziwiona, a Marrtruda w koncu nie dostala smska ode mnie- Marrtrudo-przepraszam:-D

Macius bardziej ulewal gdy dawalam mu deserek Hippa Jablka z bananami, chyba te banany mu szkodzily, bo po samym jabku jest ok.

Marrtudo, Mamaosko
, az mi lzy leca jak czytam jak Wasze dzieciatka choruja i mecza sie:-(Zyczymy im duuuzo zdrowka i czekamy na poprawe! Buziaczki dla Romeczka i Szymusia!!!

Zapomnialam napisac, ze wczoraj bylismy na usg i Macius zostal dodatkowo zbadany i wszystko jest dobrze:-):-):-)! To znaczy usg nie wykazalo zadnych negatywnych zmian w glowce, a pan doktor powiedzial, ze Macius jest dluugi i stad jego problemy z pleckami i trzymaniem glowki. A dzis bylismy na rehabilitacjii na instrukatarzu masazu. Pomylilam sie, jest to masaz shantala. Jest dosc prosty(choc nie jestem pewna czy go dobrze zapamietalam) i sprawia Maciusiowi frajde. Mam go wykonywac na to slabe napiecie miesniowe 2-3 razy dziennie. Kurcze, nie moge znalezc w internecie ilustracji tego masazu:baffled:

reklama
Dużo zdrówka dla wszystkich bobasków! My na szczęscie jakoś nie dajemy się choróbskom i oby tak dalej bo wystarczyło mi patrzeć jak cierpiały moje dzieci przy głupim katarze...

Do góry