reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych maluszków - jak sobie z nimi radzić?

reklama
albo infekcja albo problemy z ukladem pokarmowym...
a wystpila u Twojego brzdaca?? bo jesli tak to pewnie prze katar....
a co mu w koncu podajesz na ten katarek??

aniwar na katarek wodę morską
w pampersie była chwilę , bo jak usłyszałam że zrobił od razu przebrałam , strasznie rzadka była

A śluzowata byla??

Moj tez jakis czas temu zrobil taka zielona ze sluzem ale nic mu nie bylo...lekarka powiedzial ze czasem tak moze dzieckoz robic i to nic nie znaczy...ale mysle ze u Was to przez ten katarek....
A jakies kropelki mu podajesz?? jak Bartek mial katar to oprocz oczyszczania wida morska podawalam mu Euphorium to takie kropelki...i pomoglo.

A śluzowata byla??

Moj tez jakis czas temu zrobil taka zielona ze sluzem ale nic mu nie bylo...lekarka powiedzial ze czasem tak moze dzieckoz robic i to nic nie znaczy...ale mysle ze u Was to przez ten katarek....
A jakies kropelki mu podajesz?? jak Bartek mial katar to oprocz oczyszczania wida morska podawalam mu Euphorium to takie kropelki...i pomoglo.

dzisiaj znowu zielona, tamta chyvba miała śluz albo była zmieszana z siuśkami, podaję tylko wodę morską małemu , nic więcej

na wszelki wypadek powiedz o ej kupce lekarzowi....

idę do lekarza w czwartek dopiero, ale powiem, zapisuję to nawet w kalendarzyku
mały ma taki ten katar , że go budzi ze snu

chyba jeszcze kupię te kropelki co pisałaś
może coś dadzą bo się biedaczyna już 10 dni męczy

U mojej małej były jakiś czas zielone kupki i nie wiedziałam od czego i z dnia na dzień zmieniły się na żółte. lekarce mówiłam i powiedziała, że u dziecka na piersi mogą być zielone. W diecie nic nie zmieniałam. Samo minęło.

reklama
Do góry