dziewczyny jak się nazywał ten zagęszczacz do mleka? Koleżanki córeczka ma reflux i lekarz jej przepisał mleko za 40 zł a jej na to nie stać.
ten zagęszczacz to NUTRITON..w aptece chyba bo 21 zl.
Co do pepka to u nas tez byla krewka i nam polozna powiedziala zeby na jedna strone wacika nalozyc krem np bepanthen i wytzrac ten pepek po zewnetrzej stronie ( tylko ta krewke) a na drugi koniec dac ten roztwor ze spirytusu i wlozyc w pepektam do srodka.
Dziewczyny, mój maluszek ma przepisany antybiotyk na gardlo AUGMENTIN...czy Wy cos slyszalyscie o tym leku?? zauwazylam ze w skaldzie ma aspartam (a to ponoc jest rakotworcze) noi teraz sie wystarszylam a nie chce tez sama przerywac podawania antybiotyku bo to chyba tez zle...nawet jak zadzownie do pediatry i ona by przpisala inny to tez chyba antybiotykow nie mozna tak saobie zmieniac...
I jeszcze pytanko odnosnie kupki...bo moj Bartek mial problemy z kupka..tzn rzadko ją robil a dzis zrobil calkiem spora tylko rzadką...taka chyba biegunkowa-chociaz ja nie wiem jak wyglada biegunka u niemowlaka ( narazie zrobil jedna taka) i tak mysle czy przy antybotyku i chorym gardle to wlasnie tak moze byc ze te kupki sa luzniejsze czy powinnam sie martwc i dzownic do lekarza?? nie chce panikowac ale boje sie ze zbagatelizuje jakis objaw
Juz wariuje od tego wszytskiego:-(