Zor ja do tej pory dostawalam po jelicie ale w szyjke pierwszy raz
Vani.. zdecydowanie wolę po szyjce
Mój Dziubulek tez co chwila w innej pozycji:-) dziś w nocy chyba lezal po przekątnej jakoś, bo tak mnie dziwnie, wręcz boleśnie ciagnelo z lewej strony pod żebrami i z prawej gdzieś w podbrzuszu. Ostatnio jednak niepokoi mnie co innego.. parę razy w nocy obudzilo mnie kolatanie serca. Bardzo szybko bilo i w ogóle jakoś tak niemiarowo..w jednej chwili bardzo szybko a zaraz zwalnialo..by za chwile znów przyspieszyć.muszę pogadac z lekarzem..bo jako dziecko i potem w liceum mialam z tym trochę problemów, potem ponad 10 lat spokoju i boje się ze teraz znów cos może się dziać. Może da mi jakieś skierowanie do kardiologa czy cos.
Chyba normalnie, że maluchy jeszcze się kręcą bo ja też mam rożne miejsca obkopane choć najczęściej z prawej strony.. czasem tak mnie obkopie, że mam tam bolesne miejsce jak się dotknę z zewnątrz.. a z serduchem też tak mam.. szczególnie właśnie w stanie spoczynku.. no i ponoć to normalny objaw ciążowy jak brakuje magnezu..
Wysypka, okropnaaa
Bylam na pogotowiu, ale jakis walniety lekarz zapraszal mnie na akupunkture w jego gabineciep rywatnym... dlonie puchna jak szalone, milion grudek, rano i wieczorem dolegliwosci sie nasilaja ;((
a swędzi Cię to? Ja tak jak radzą dziewczyny wzięłabym wapno i poszła do innego lekarza..