reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
cichac koniecznie z poduszką między nogami odpoczywaj obojętnie jaką i najlepiej na lewym boku żeby nie uciskać naczyń krwionośnych z prawej strony, wczoraj czytałam na necie, ze nawet można stracić przytomność jak zbyt długo uciskamy na prawą stronę, albo może nam zdrętwieć noga, to trzeba usiąść i ją ogólnie wyciągnąć przed siebie i w takiej pozycji odpocząć aż krążenie wróci, może coś Ci to pomoże, ogólnie mój małż jak wczoraj przyszedł do sypialni i zobaczył całą stertę różnych poduszek, które w nocy lądują w różnej fazie na podłodze to zapytał, czy dla niego znajdzie się miejsce hahaha, ach jeśli lubisz odpoczywać na plecach to nogi też zginaj w kolanach i poduszka wówczas pod uda żeby nie naciągać mięśni brzuszka, powodzenia:-)
A u mnie "niespokojne nogi" sie włączyły i jakoś czuje że krążenie w kończynach mam gorsze. Dzisiaj też biodro jak chodze to boli. Masakra jakaś - czuje się jak stara babcia...
Ale miałam schiza ostatnio - poszłam do toalety a potem krew... już mi łzy prawie pociekły ale uspokoilam sie i przemyślałam jakie to były okoliczności i niestety odnowił się hemoroid ktorego nabawiłam sie w pierwszej ciazy i podczas porodu. Musze sie ginki zapytać jak sobie pomóc bo aż boje sie kolejnej wizyty w toalecie. Zapodałam sobie diete wysoko błonnikową ale jak na razie nic
Ale miałam schiza ostatnio - poszłam do toalety a potem krew... już mi łzy prawie pociekły ale uspokoilam sie i przemyślałam jakie to były okoliczności i niestety odnowił się hemoroid ktorego nabawiłam sie w pierwszej ciazy i podczas porodu. Musze sie ginki zapytać jak sobie pomóc bo aż boje sie kolejnej wizyty w toalecie. Zapodałam sobie diete wysoko błonnikową ale jak na razie nic
Dzień dobry dziewczyny :-) ja jestem w bardzo dobrym humorze bo maleństwo obudziło mnie koszem kopniakow, chyba imprezkę miała od rana. Jak na razie jest to miła sprawa. Ból w pachwinie odpuścił jak narazie wiec wyspana jestem i świat robi się piękniejszy życzę miłego dnia :-*
Kasia2015
Fanka BB :)
ewka po każdej wizycie w toalecie prysznic i masę nawilżania, od kremów, balsamów po ostatecznie maści kończąc (za zgodą gina), nie dopuść do zmarznięcia, powodzenia, to wychodzą te problemy krążeniowe u nas
cichac świetnie, ze w takiej dobrej formie Jesteście:-)
cichac świetnie, ze w takiej dobrej formie Jesteście:-)
Kasia dzięki za rady :-) muszę zadbać bo mam dodatkowo skłonności genetyczne do zylakow więc nie chce dopuścić do większych zmian. Rzeczywiście ostatnio zmarzlam bo w samych leginsach się głupia wybrałam. Niby nie długo ale ziab był (słońce mnie zmylilo).
vanilijka
Zostanę mamą :)
Dzis moja kochana corcia pierwszy raz kopnela mnie w szyjke ;-) faktycznie do najprzyjemniejszych to nie należy :-)
reklama