reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe

kurcze dziewczyny nie zazdroszczę i nie pomogę na swoim przykładzie bo obrzęki mnie omijają, ale
moja dobra znajoma 3 miesiące temu urodziła. Od połowy ciąży strasznie puchła...dłonie, nogi, stopy, twarz...
któregoś wieczoru Mąż porządnie wymasował jej stopy i z tego co mówiła to było najlepsze lekarstwo na opuchliznę i ból stóp.
Może warto spróbować

reklama
Dziewczyny, bardzo silne klucia w głębi pochwy? Czy któraś z Was cos takiego ma? Gin nie potrafił stwierdzić od czego to, od kilku dni strasznie sie nasilily, dziś aż pisnelam z bólu :(

Nieee, kopniaki w szyjke zupełnie inaczej odczuwalam, to jest takie paskudne uczucie jakby mi ktos gruba igla tam majstrowal :(

Ja mialam tak w poprzedniej ciazy, bylo to oznaka otwierania sie szyjki :( ale oczywiscie nie musi to byc to samo u Ciebie! Teraz tez czasami odczuwam takie klucia, a otwieranie szyjki to nie jest, bo jest wszystko ok :)

reklama
No ja właśnie Magsiu o moją szyjkę się martwię, w 3 tyg skróciła się o 1 cm, teraz luteine biorę, ale to klucie z dnia na dzień się nasila. No zobaczymy, co lekarz powie. Ale nieprzyjemne to strasznie bo boli jak jasna cholera :(

Edit:
Skontaktowalam się z moim ginem i jutro mam zgłosić się na jego dyżur do szpitala by ocenić stan szyjki, dodatkowo zalecił ktg ze względu na słabe ruchy małej :(

Ostatnia edycja: