reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Zor ja do tej pory dostawalam po jelicie ale w szyjke pierwszy raz
Moja mała ciągle zmienia pozycje, wiec jednego dnia glowa na dole, wczoraj w poprzek a dzisiaj nóżki ma na dole bo dość boleśnie obrywam w szyjkę wczoraj obserwowałam brzuch jak zmieniała pozycje właśnie i coś niesamowitego, tu raczka, tu nóżka, tam dupka, wyglądało to jakby miała zaraz wyjść przez brzuch
ingegjerd
Aktywna w BB
Mój Dziubulek tez co chwila w innej pozycji:-) dziś w nocy chyba lezal po przekątnej jakoś, bo tak mnie dziwnie, wręcz boleśnie ciagnelo z lewej strony pod żebrami i z prawej gdzieś w podbrzuszu. Ostatnio jednak niepokoi mnie co innego.. parę razy w nocy obudzilo mnie kolatanie serca. Bardzo szybko bilo i w ogóle jakoś tak niemiarowo..w jednej chwili bardzo szybko a zaraz zwalnialo..by za chwile znów przyspieszyć.muszę pogadac z lekarzem..bo jako dziecko i potem w liceum mialam z tym trochę problemów, potem ponad 10 lat spokoju i boje się ze teraz znów cos może się dziać. Może da mi jakieś skierowanie do kardiologa czy cos.
Wysypka, okropnaaa
Bylam na pogotowiu, ale jakis walniety lekarz zapraszal mnie na akupunkture w jego gabineciep rywatnym... dlonie puchna jak szalone, milion grudek, rano i wieczorem dolegliwosci sie nasilaja ;((
Bylam na pogotowiu, ale jakis walniety lekarz zapraszal mnie na akupunkture w jego gabineciep rywatnym... dlonie puchna jak szalone, milion grudek, rano i wieczorem dolegliwosci sie nasilaja ;((
Załączniki
reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
ja też wapno łykam na alergiczne sprawy...
nie mam pojęcia, co to do cholery może być, czytałam, ze w ciąży często występują pokrzywki, wysypki ale jeśli lekarz nie pomógł to ja tym bardziej magsiaa nie bardzo wiem, mnie mama za dziecka kąpała w krochmalu, może zrób taką kąpiel z mąki ziemniaczanej dla dłoni, trzymam kciuki oby pomogło;-)
nie mam pojęcia, co to do cholery może być, czytałam, ze w ciąży często występują pokrzywki, wysypki ale jeśli lekarz nie pomógł to ja tym bardziej magsiaa nie bardzo wiem, mnie mama za dziecka kąpała w krochmalu, może zrób taką kąpiel z mąki ziemniaczanej dla dłoni, trzymam kciuki oby pomogło;-)