reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe

Hehehe do szyjki się przyzwyczaiłam ale wczoraj po raz pierwszy obrywałam po jelicie czy czymś a uczucie..jakbym chciała iść do toalety przez parę sekund kilka razy na minutę :D

reklama
moja już główką w dół więc ja ewentualnie z główki dostaję ale rzadko bo ona lubi przez brzuch się ze mną komunikować:-)

Moja mała ciągle zmienia pozycje, wiec jednego dnia glowa na dole, wczoraj w poprzek a dzisiaj nóżki ma na dole bo dość boleśnie obrywam w szyjkę :) wczoraj obserwowałam brzuch jak zmieniała pozycje właśnie i coś niesamowitego, tu raczka, tu nóżka, tam dupka, wyglądało to jakby miała zaraz wyjść przez brzuch :)

Mój Dziubulek tez co chwila w innej pozycji:-) dziś w nocy chyba lezal po przekątnej jakoś, bo tak mnie dziwnie, wręcz boleśnie ciagnelo z lewej strony pod żebrami i z prawej gdzieś w podbrzuszu. Ostatnio jednak niepokoi mnie co innego.. parę razy w nocy obudzilo mnie kolatanie serca. Bardzo szybko bilo i w ogóle jakoś tak niemiarowo..w jednej chwili bardzo szybko a zaraz zwalnialo..by za chwile znów przyspieszyć.muszę pogadac z lekarzem..bo jako dziecko i potem w liceum mialam z tym trochę problemów, potem ponad 10 lat spokoju i boje się ze teraz znów cos może się dziać. Może da mi jakieś skierowanie do kardiologa czy cos.

ja wczoraj też miałam ale przez chwilę, tylko, że ja mam problemy z tarczycą i to też może mieć powiązanie, zdrówka dziewczyny:-)

Wysypka, okropnaaa :(
Bylam na pogotowiu, ale jakis walniety lekarz zapraszal mnie na akupunkture w jego gabineciep rywatnym... dlonie puchna jak szalone, milion grudek, rano i wieczorem dolegliwosci sie nasilaja ;((

Załączniki

• 1415133165938.jpg
    1415133165938.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 42
  • 1415133178763.jpg
    1415133178763.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
ja też wapno łykam na alergiczne sprawy...
nie mam pojęcia, co to do cholery może być, czytałam, ze w ciąży często występują pokrzywki, wysypki ale jeśli lekarz nie pomógł to ja tym bardziej magsiaa nie bardzo wiem, mnie mama za dziecka kąpała w krochmalu, może zrób taką kąpiel z mąki ziemniaczanej dla dłoni, trzymam kciuki oby pomogło;-)