reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe

Dziewczyny, bardzo silne klucia w głębi pochwy? Czy któraś z Was cos takiego ma? Gin nie potrafił stwierdzić od czego to, od kilku dni strasznie sie nasilily, dziś aż pisnelam z bólu :(

Ja tak mam co jakis czas za kazdym razem zglaszam ginowi on sprawdza szyjke bo to podobno moze byc oznaką problemów z szyjką i pozniej usg jak jest wszystko ok zwykle mowi ze to z powodu rozciagania macicy bo innych niepokojacych objawow nie ma, dodam ze ja to mam gdzies od 16 tyg takie nieznosne klucia a dodatkowo w szyjce tez mi sie robilo :-\

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki szukam rady. Na ostatniej wizycie u gin zalecił nospe max 3 tab.i magnez. Nie spodobał mu się twardszy brzuchu. Zalecił częstszy odpoczynek, mówiąc że jak się nie dostosuje to grozi mi przedwczesny poród. Ja oczywiście zrobiłam tak jak mówi, nic w domu nie robie, całymi dniami leze . Nospe lykam dwa razy dziennie plus magnez. Od soboty mam klucia w pochwie zdarzają się przy zmianie pozycji leżenia wstawaniu, chodzeniu. Na dodatek na noc nagrał brzuch twardnieje Nie wiem co mam zrobić? Czy to normalne?

obawiam się że to skutki ciągłego leżenia.... też tak mam... a im dłużej leżę tym mam wrażenie że więcej rzeczy mnie boli:angry: np. ostatnio się hemoroidy przyplątały.... chyba najpierw zwariuję a potem urodzę:szok:

Mnie wieczorem po całym dniu lub kiedy więcej pochodze strasznie boli w kroku i mam ciągnięcie w dole brzucha :-/ brzuch przechodzi jak odpocznę ale w kroku to jakaś masakra, wytrzymać się nie da, jakby mi ktoś tam 5kg obciążenie przyczepił heh

dzisiaj cały dzień leżę, bo mnie wczoraj zaczęło tak spojenie łonowe boleć, że nie mogłam kroku zrobić... dzisiaj leżę i jest lepiej - liczę na to, że przejdzie

Oj koshka, witaj w klubie... mnie od paru dni pobolewa, a dzisiaj apogeum ;((( zupelnie nie znany mi wcześniej bol, nawet przewracanie z boku na bok jest bolesne bo cale krocze i okolice rwa

reklama
Ja już od kilku tygodni mam mega bóle spojenia, ale gin powiedziała, że tak ma być i trzeba to przecierpieć:confused:. U mnie najgorzej jest po jeździe samochodem (oczywiście za kółkiem) :happy2: