reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
U mnie nic sie nie wydobywa i nie leci piersi tez nie bola troche martwi mnie to bo jesli to sa objawy braku pokarmu?
Kasia2015
Fanka BB :)
Vani nawet jak urodzisz to tego samego dnia możesz nie mieć pokarmu, a za kilka dni już tak, najważniejsze żeby dostawiać dziecię, co by stymulowało piersi i pobudziło hormony także spokojnie, ja też żadnej siary u siebie nie widzę, tylko noszę wkładki laktacyjne w biustonoszu, bo mi cycki tak marzną, że to nie do wytrzymania jest...
vanilijka
To przynajmniej mnie uspokoilyscie dziewczyny
Dzis tez mam te klucia o ktorych pisalam wczoraj do tego czuje mala nisko w miednicy jak sie rozpycha po miedzy moimi kosciami :O to chyba juz blisko... W piatek bede u gina po zwolnienie to niech sprawdzi czy to szyjka sie skraca czy moze jakas infekcja bo mam moze nie uplawy ale lekko zolty sluz nie jest tego duzo ale po kazdej wizycie w toalecie mam zolty nawet cytrynowy kolor wydzieliny..
Dzis tez mam te klucia o ktorych pisalam wczoraj do tego czuje mala nisko w miednicy jak sie rozpycha po miedzy moimi kosciami :O to chyba juz blisko... W piatek bede u gina po zwolnienie to niech sprawdzi czy to szyjka sie skraca czy moze jakas infekcja bo mam moze nie uplawy ale lekko zolty sluz nie jest tego duzo ale po kazdej wizycie w toalecie mam zolty nawet cytrynowy kolor wydzieliny..
vanilijka
Wlasnie made w tamtym tyg mialam identyczna wydzieline i gin badajc mnie nic nie mowil czy jest jakas infekcja tym bardziej ze innych objawow nie mam :O
reklama