reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe

jechałam wczoraj autem jako kierowca po 2 miesiącach przerwy i stwierdziłam że mój brzuch mi przeszkadza:szok: i to bardzo:szok: normalnie miałam problem z gazem i hamulcem....
do teraz się zastanawiam jak ja w 9 miesiącu pierwszej ciąży na 2 dni przed porodem śmigałam autkiem aż miło bez żadnych kłopotów:-)

reklama
Dorex to prawie sie do porodu zawiozlas jak jeszcze dwa dni przed jeździłas :-D Ja z jazda ok z tym ze mala sie wierci na dole i kopie co jest denerwujące. Ale wsiadam i wysiadam juz dosc zabawnie a mianowicie trzymam sie dachu ;-)

hehe mogłam się spokojnie zawieźć bo nie miałam typowych bóli tylko takie z krzyża ale lekkie jak bym zmarzła więc spokojnie dałabym radę...:-D

za to teraz to tylko ten kawałek od teściów ledwo ledwo... dalej nie ma szans nawet bez bóli bo mała tak by mnie skopała że odechciałoby mi się wszystkiego:tak::-)

reklama