magdabb
Fanka BB :)
ja dzisiaj chyba sprobuje tych inhalacji z soli bo mi to przeziebienie cos nie chce odpuscic a nos mam okropnie zatkany:/ jak na zlosc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodzilam 1 ciaza w lecie bo na lipiec termin mialam i powiem Wam ze bylam o wiele wieksza jakos i opuchlizna byla bardzo duza polowa mnie to byla opuchlizna .no to dobrze, uspokoiłyście mnie z tym pokarmem
Wiecie co, ja też nie wyobrażam sobie gdyby teraz lato było, masakra jakaś. Chyba wszystkie byśmy całe dnie spędzały w zimnej wodzie w wannie jak wieloryby. A jakie obrzęki bycze wtedy by były
dziewczyny nie wiem co sie dzieje strasznie boli mnie brzuch tak jakbym miala okres dostac i krzyz mnie ciagnie czy moge wziasc jakas tabletke np ibuprom???