reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
`Jejku a mi to od paru dni siedzi dzieć na pęcherzu chyba, bo co chwilkę siku mi się chce, ale tylko wtedy kiedy chodzę :eek:. No i chyba mnie jakieś choróbsko łapie :wściekła/y:.

Ja poleżę i pewnie tez przejdzie.A też mam nauczkę za dużo w weekend szalałam.Mnie plecy nie bolą ale dziś mały chyba naciska na coś i bolą.Nawet mało co się ruszał ale teraz zjadłam obiad i zaczął się ruszać.Na mojego małego cukierki nie działają,on musi coś treściwego zjeść ha ha ha

Kochane

Bardzo dziękuję za słowa otuchy :) Wiem, że z czasem wszystko sie ułoży jednak dopadają mnie czasem napady depresji. Ogólnie jestem bardzo pozytywna osobą, staram sie byc optymistką i nie zdarza mi się myśleć w kategoriach porażki a raczej sukcesu, ale cóż wszystko na raz dobiło nawet mnie.
Uzalęznienie mojego męża nie jest na szczęście tym co wszyscy myślą słysząc nałóg, jednak bardzo boleśnie odczuwam je zwłaszcza ja, na szczęście dzieci raczej nie mają szans aby cierpeić z tego powodu ...
podnoszę sie i staram, wierzę że wszystko będzie dobrze :-)

Dziękuję raz jeszcze

kość ogonowa... laski ja mam wrażenie, że mi ogon wyrasta ;p jak leżę na plecach i próbuję lekko się podnieść, to ta kość mnie tak boli i ją strasznie czuję, jakby mi miała zaraz skórę przeciąć:( ogólnie ja strasznie teraz na kręgosłup narzekam, ten dolny odcinek to mnie strasznie boli jak leżę:( do tego teraz dochodzi prawe biodro:( też jakby mi się poszerzało wszystko, no myślałam że bardziej wytrzymam ten ból, ale czasem jest nie do zniesienia, aż muszę sobie "zajęknąć":(

na szkole rodzenia mówiła nam położna, że kość ogonowa odgina się do tyłu, ale nie sądziłam, że ja to mogę tak czuć :(

reklama
a mnie przestaje bolec ta pachwina :-) kurcze myslalam, ze z biegiem czasu bedzie coraz gorzej a tu prosze :-)

Do góry