reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

Dziewczyny...

tak was czytam i sie zastanawiam nad tym twardnieniem brzucha, mam cos takiego ze mnie zaboli, tak sciśnie i zaraz puści...nie boli bardzo mocno...wiec to może te skurcze Braxtona.. to takie uczucie jakby zabolał żołądek i zaraz przeszło. Jak myślicie?
W poniedziałek ide do lekarza, to sie go zapytam.
A czesto chodzicie do kibelka, bo ja ostatnio dosyc często. No i od 2 dni czuje pęcherz ...czy to moze byc od tego, że mała uciska?

Co do przewracania sie na boki, to mam ten sam problem....coraz ciężej i czasem pachwina pobolewa.

reklama
Dziewczyny brała albo bierze któraś z was żuravit bo mi lekarz kazała brać na ostatniej wizycie ale taka jestem zakręcona że nie pamiętam co jest przyczyną czy to jakaś bakteria?

Dziewczyny brała albo bierze któraś z was żuravit bo mi lekarz kazała brać na ostatniej wizycie ale taka jestem zakręcona że nie pamiętam co jest przyczyną czy to jakaś bakteria?
Wyciag z żurawiny lekarze polecaja aby zapobiegać zakażeniom ukladu moczowego ja biore zestaw witamin z żurawiną własnie taki http://www.domzdrowia.pl/93025,olimp-vita-min-plumama-30-kapsulek.htmls-Jeżeli miałabyś jakąs bakterie to dostałabyś juz leki.

Ostatnia edycja:
Koszmarna noc za mna:/ budzilam sie co 3 godziny na siku a od 4 juz nie spie:( zlapal mnie silny bol w dole brzucha i bol krzyzy, myslalam ze pojade do szpitala, ale mala skacze to mysle, ze wszystko oki u niej. Zreszta juz we wtorek mam wizyte... Moze to spojenie sie rozchodzi czy cos, juz sama nie wiem. Nad ranem jak juz zasypialam to biodro zaczelo mnoe bolec a nie wspomne o bolu glowy:(((

Dziewczyny...

tak was czytam i sie zastanawiam nad tym twardnieniem brzucha, mam cos takiego ze mnie zaboli, tak sciśnie i zaraz puści...nie boli bardzo mocno...wiec to może te skurcze Braxtona.. to takie uczucie jakby zabolał żołądek i zaraz przeszło. Jak myślicie? .
.

To nie to :) Przy Braxonie twardnieje ci cały brzuch, cała macica i nie ma to nic wspólnego z żołądkiem, nawet nie boli. Po prostu brzuch masz jak kamień

dziewczyny, a mi od wczoraj co jakis czas podnosi mi sie cos jakby z zoladka do gory, nawet nie umiem tego opisac :no: takie nieprzyjemne uczucie czasem bolesne, a przy tym okropna zgaga :baffled:

Maron poczytaj, czy to nie jest refluks - cofanie treści żołądka do przełyku, czasem i mi się zdarza, ale to jak za dużo zjem. Teraz nasze żołądeczki mają mniej miejsca :)

reklama
Do góry