reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

Cześć dziewczyny.
Ja dziś tylko z szybką wizytą. Przeleciałam kilka wątków ale ciężko mi wszystko nadrobić.
Jutro idę z córką do szpitala na tą nieszczęsną cystografię mikcyjną i powiem Wam że mam strasznego pietra.Brzuch mnie od rana z nerwów boli i pewnie noc będę miała z głowy, do tego doszły skurcze i wymioty.Mam dosyć a najgorsze dopiero przedemną.:crazy:
Nie wiem nawet na jak długo nas zostawią, czy w ogóle zostawią bo nikt mi nic nie chciał powiedzieć, dowiem się na oddziale jutro.
Musiałam jeszcze wszystko podomykać, bo prowadzę mężowi dokumentacje firmy, spakować się na wszelki wypadek na kilka dni.
Trzymajcie za nas kciuki. Zajrzę po powrocie.
Buźka

reklama
Trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło szybko i spokojnie. pamiętaj żeby się nie denerwować bo na pewno wszystko będzie dobrze

Ja wczoraj nie mogłam usnąć... jakoś tak duszno mi było... no i wykończył mnie spacerek po podstemplowanie legitymacji ubezpieczeniowej... zobaczymy czy mi dzisiaj przejdzie :D

Ja też jak nigdy spać nie mogłam - usnęłam jakoś dopiero ok 2:00 a o 6:00 już się obudziłam.
Ale mam pytanie dotyczące innej dolegliwości - spuchniętych nóżek i dłoni. Czy któraś też ma tak: jaka rano wstaję to mam mniej opuchnięte stopy ale jednak jest ta opuchlizna troszkę. A najgorzej z dłońmi - nie mogę ścisnąć dłoni w piąstkę co za jakiś czas po poruszaniu mija ale jednak dziwne uczucie.

Czy mam się tym zamartwiać czy może ktoś jeszcze ma takie dziwne odczucia?

Pozdrawiam poranne ptaszki.

ja tez,ze stopami to jeszcze jakos tam ale te dlonie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie jak nie moje...
a wczoraj obudzilam sie w nocy i jedna byla juz totalnie zmasakrowana...5opuchlych parowek az mi sie plakac chcialo...

Dziewczyny, a czy boli Was spojenie łonowe i/lub miednica? Ja nie wiem dokładnie skąd ten ból, ale chodzić nie mogę, siedzieć. Wieczorem w łóżku nie mogę się nawet normalnie przekręcić. Koszmar. Na szczęście to już końcówka. Dziś zaczęłam 38 tydzień, a cc już za 2 tyg. No chyba, że wcześniej się przydarzy;)

oczywiscie!!!w nocy to az nie moge zejsc z lozka,nie mowiac o zakladaniu nogi na noge:baffled: troszke sie boje bo lekarka mi powiedziala ze taki bol moze zadecydowac o cc

reklama
Ja też dołączam do tych co boli spojenie łonowe albo miednica, najgorzej jest przy podnoszeniu nóg, wstawaniu, każde napięcie mięśni w tej okolicy to ostry ból.

Do góry