reklama
tez slyszalam o Tantum Verde od lekarki wiec widze ze spokojnie mozemy to brac ale jesli chodzi o inne lekarstwa to zapytaj najlepiej gina no i zdrowka...
aha na goraczke/bol glowy --- najlepiej zwykly paracetamol (potwierdza to moja lekarka)
aha na goraczke/bol glowy --- najlepiej zwykly paracetamol (potwierdza to moja lekarka)
aniolek20k
Fanka BB :)
mi ginekolog poradził tabletki do ssania chlorchinaldin naprawde dziala wiec ja polecam wam:-)
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ja w poprzednich ciążach stosowałam krem Fissan, troszkę i tak się porobiło na dole brzucha, kilka na pośladkach, tym razem stosuję oliwkę i krem z Ziaji i jak na razie ani jeden mi nie przybył, zobaczymy jak będzie dalej.
aniolek20k
ja tez stosuje krem z Ziaji i jestem zadowolona jak narazie niewidac rozstempow:-)
no to widze ze na razie Ziaja wygrywa , ja tez bardzo lubie te kosmetyki i na sucha skore pomaga tez balam kakaowy tej firmy - doskonale nawilza i pieknie pachnie,moja kolejna dolegliwoscia ciazowa jest potwornie sucha skora ---okropienstwo
szczesliwa
ziaja swietna firma ale jak ma sie silną tendencje(jak ja do rozstepów)trza pupe brzuszek i piersi wspomagac mustellą- rewelacja skóra ładnie nawilzona pachnie super i na razie nie nic mam-bogu dzięki...:-)ale pzred nami jeszcze troche czasu więc w kwietniu da sie okreslic który kosmetyk jaka mas skutecznosc :-)
ja jestem w 24tc ale czuje sie coraz gozej chodzi o to ze nie mam sil boli mnie glowa leci mi krew z nosa (przy wydmuchiwaniu) i wogole jestem ciagle nie wyspana matulko ja juz chce urodzic..... a do tego bierze mnie na ostro potem mi nie dobrze:-( i te okropne koszmary w nocy i w dzien jakies straszne mysli dodam ze to nie jest pierwsza ciaza
reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
ja jestem w 24tc ale czuje sie coraz gozej chodzi o to ze nie mam sil boli mnie glowa leci mi krew z nosa (przy wydmuchiwaniu) i wogole jestem ciagle nie wyspana matulko ja juz chce urodzic..... a do tego bierze mnie na ostro potem mi nie dobrze:-( i te okropne koszmary w nocy i w dzien jakies straszne mysli dodam ze to nie jest pierwsza ciaza
to rzeczywiscie nie masz za ciekawie.
Podziel się: