reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

ja tez stosowalam Perfecte Mame ale piersi mi nie uchronila...ale dziewczyny ktos gdzies nazwal rozstepy "medalami macierzynstwa" wiec nie ma co sie smucic tylko zaczac je lubic...:baffled:

reklama
tez slyszalam o Tantum Verde od lekarki wiec widze ze spokojnie mozemy to brac ale jesli chodzi o inne lekarstwa to zapytaj najlepiej gina no i zdrowka...
aha na goraczke/bol glowy --- najlepiej zwykly paracetamol (potwierdza to moja lekarka)

Ja w poprzednich ciążach stosowałam krem Fissan, troszkę i tak się porobiło na dole brzucha, kilka na pośladkach, tym razem stosuję oliwkę i krem z Ziaji i jak na razie ani jeden mi nie przybył, zobaczymy jak będzie dalej.

no to widze ze na razie Ziaja wygrywa , ja tez bardzo lubie te kosmetyki i na sucha skore pomaga tez balam kakaowy tej firmy - doskonale nawilza i pieknie pachnie,moja kolejna dolegliwoscia ciazowa jest potwornie sucha skora ---okropienstwo

ziaja swietna firma ale jak ma sie silną tendencje(jak ja do rozstepów)trza pupe brzuszek i piersi wspomagac mustellą- rewelacja skóra ładnie nawilzona pachnie super i na razie nie nic mam-bogu dzięki...:-)ale pzred nami jeszcze troche czasu więc w kwietniu da sie okreslic który kosmetyk jaka mas skutecznosc :-)

ja jestem w 24tc ale czuje sie coraz gozej chodzi o to ze nie mam sil boli mnie glowa leci mi krew z nosa (przy wydmuchiwaniu) i wogole jestem ciagle nie wyspana matulko ja juz chce urodzic..... a do tego bierze mnie na ostro potem mi nie dobrze:-( i te okropne koszmary w nocy i w dzien jakies straszne mysli dodam ze to nie jest pierwsza ciaza

reklama
ja jestem w 24tc ale czuje sie coraz gozej chodzi o to ze nie mam sil boli mnie glowa leci mi krew z nosa (przy wydmuchiwaniu) i wogole jestem ciagle nie wyspana matulko ja juz chce urodzic..... a do tego bierze mnie na ostro potem mi nie dobrze:-( i te okropne koszmary w nocy i w dzien jakies straszne mysli dodam ze to nie jest pierwsza ciaza

to rzeczywiscie nie masz za ciekawie.

Do góry