reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe

Aniolku masz chyba termin 4 dni wcześniej niż ja i to Twoje drugie dzieciątko będzie, u mnie z drugim było tak że nie czułam skurczy rozwierających szyjkę, wcale, tylko lekkie bóle brzucha z rana a potem cały dzień nic, nagle jak o 23 wieczorem mnie wzięły bóle to od razu były to parte i w 20 minut urodziła się Emilka. Łudzę się że teraz też tak będę miała. Też mam już zielone światło od gina i tylko czekam.

reklama
ja tak mialam w pierwszej ciazy super sie czulam a w nocy jak mnie zlapalo dokladnie w dzien terminu to bylam na porodowce i mowili ze gdyby nie to ze musialo byc cc to szybko bym urodzila, zato teraz sie mecze strasznie i mimo wszystko cos czuje ze przenosze wlasnie przez to ze tak mi wszystko doskwiera a jeszcze ktos mi naopowiadal ze przez to ze nierodzilam to bede miala dlugi porod.....kurcze i teraz tez mnie cos lapie wiec siedze i licze ale znajac zycie to zaraz przejdzie.

moja mama jak rodzila 3dziecko to zlapalo ja o 6 rano a o 8.11 byl juz moj brat karetka to podjechala na trawnik pod blok jak uslyszeli w sluchawce ze to 3porod:-) ledwo dojechali do szpitala a glowka malego byla prawie na wierzchu, mama mowila ze nawet nieczula bylo tylko takie plum i mlody na swiecie, zycze zeby Twoj 3 porod byl tez tylko takie plum:tak::-D

ja tak mialam w pierwszej ciazy super sie czulam a w nocy jak mnie zlapalo dokladnie w dzien terminu to bylam na porodowce i mowili ze gdyby nie to ze musialo byc cc to szybko bym urodzila, zato teraz sie mecze strasznie i mimo wszystko cos czuje ze przenosze wlasnie przez to ze tak mi wszystko doskwiera a jeszcze ktos mi naopowiadal ze przez to ze nierodzilam to bede miala dlugi porod.....kurcze i teraz tez mnie cos lapie wiec siedze i licze ale znajac zycie to zaraz przejdzie.

moja mama jak rodzila 3dziecko to zlapalo ja o 6 rano a o 8.11 byl juz moj brat karetka to podjechala na trawnik pod blok jak uslyszeli w sluchawce ze to 3porod:-) ledwo dojechali do szpitala a glowka malego byla prawie na wierzchu, mama mowila ze nawet nieczula bylo tylko takie plum i mlody na swiecie, zycze zeby Twoj 3 porod byl tez tylko takie plum:tak::-D

Oj bardzo bym chciała takie plum i już.

mam takie dziwne uczucie jakby mi cos pulsowalo albo chrobotało w okolicach spojenia brzuch boli tak jak bym zachwile okres miala dostac i to coraz mocniej a maly sie jeszcze tak niewygodnie ulozul ze siedziec niemoge normalnie jego tylek tak sterczy mi z brzucha i mam takie dziwne uplawy takie troche ciemniejsze
ide chyba troche polezec.

Ech piszecie o bólach jak na @ a ja nigdy ich nie miałam i mogę jedynie zgadywać czy to to... wiem, szczęściara ze mnie prawda? zawsze mieć niespodziankę (jeśli @ zechce się przesunąć)

reklama
Do góry