reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Antonufka a może zamiast tych batonów pochowaj suszone owoce - daktyle, morele, figi, żurawinę itd. dalej będzie słodko a ty będziesz miała mniejsze wyrzuty sumienia...:-)

reklama
Próbowałam z żurawinką, bo lubię, ale mój żołądek nie daje się nabrać :x
W każdym razie jeżeli po środowej wizycie nadal będę miała tę infekcję to obiecuję już nie grzeszyć i wziąć się porządnie w ryzy, by do kolejnej wizyty kontrolnej ją pokonać, bo już mam serdecznie dość dowcipnych tabletek : /

A ja mam wciąż ciśnienie na poziomie 142/92 - trochę wysokie... jak przez kilka dni się będzie utrzymywało zadzwonię do gina.... Pewnie dostanę tabsy :(

Alka, faktycznie trochę za wysokie...

Kurczę, a mi jak już właściwie prawie ustało plamienie, to mam dalej taki wodnisty bardzo śluz. Moja ginka i w szpitalu sprawdzali papierkiem lakmusowym czy to czasem wody mi się nie sączą. Niby nie, i na USG wyszło że mam odpowiednią ilość wód w brzuszku, ale te upławy doprowadzają mnie to do szału...i trochę mnie to martwi :(((

Mnie też pobolewa dół brzucha i pachwiny w nocy i rano, wstaję ostrożnie i dopiero przestaje. yhh
A najgorzej mi jak siedzę dłużej niż pięć minut, wtedy żeberka aż pieką mnie:crazy: i większą cześć dnia spędzam z poduszkami leżąc na boku. Ale przy laptopie to nie wygodne trochę.

och jak ja bym chciała spędzać dzień leżąc z poduszkami przy laptopie:D codziennie rano budzę się tak obolała, nie jestem w stanie się ruszyć dosłownie. do tego mały ostatnio cały czas wciska mi coś małego (rączka, nóżka..?) w okolice pępka i to strasznie boli:D

reklama
Do góry