reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Oj tak! Jak dostanę kopa w pęcherz to pędzę do toalety a tam kilka kropelek:-) I mogę już zrobić mapę publicznych toalet we Wrocławiu:-) Jak pojawi się taka opcja na google maps - to pewnie moja robota;-)Mi dzieć okupuje pęcherz - sikam co 30 minut
Ja nawet nie wypiję za cały dzień tego, co wysikam
aga3004
och jak ja bym chciała spędzać dzień leżąc z poduszkami przy laptopie codziennie rano budzę się tak obolała, nie jestem w stanie się ruszyć dosłownie. do tego mały ostatnio cały czas wciska mi coś małego (rączka, nóżka..?) w okolice pępka i to strasznie boli
ja tak miałam w zeszłym tygodniu. Non stop bolał pępek. Teraz jak tylko chce mała karateczka kopnąć w niego to boli
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
na pewno kochana nie stresuj sie...wstrętna lutka to jej wina )))
ja od paru dni 3 razy w nocy do kibello maszeruje...
ja od paru dni 3 razy w nocy do kibello maszeruje...
fazerkamm
Marcia dla pocieszenia teraz może być tylko częściej :-)
Witam przyszłe styczniowe mamusie
Moje zachcianki które zaczely się niepostrzeżenie zaczęły się od słodyczy(choć nigdy za nimi tak naprawdę nie przepadałam,wolałam coś w stylu ogóreczki itp)
Sushi z wędzonym łososiem mega pyszne w tym okresie
A co do dzidziusia zauważyłam że przy żywszej muzyce chętnie się przewraca w brzuszku
Na rozstępy polecam krem z Mustelli. Koleżanki które go używały nie mają nawet 1!
A co do rad które dotyczą opuchniętych czy bolących stóp: to przede wszystkim masaż wykonywany przez męża!!! jeżeli już się przytrafi mieć taki skurcz w środku nocy, podłożyć sobie poduszkę by mogły być wyżej niż głowa.
Niedługo z mężem idziemy do szkoły rodzenia. Podobno warto się zapisać. Uczą nie tylko prawidłowego oddechu podczas porodu, ale także pozwala to wrocić szybciej do formy sprzed ciązy. Mam nadzieję że coś pomoże
Z tych dolegliwości moich to niestety ból krzyża:/ Nawet nie mialam pojęcia że to aż tak boli :/
Może ktoś z was je miewa? Jak temu zaradzić? Czy ćwiczenia pomogą?
Acha...i w jakiej pozycji najchętniej śpicie? Czy możecie spać na prawym boku?
Moje zachcianki które zaczely się niepostrzeżenie zaczęły się od słodyczy(choć nigdy za nimi tak naprawdę nie przepadałam,wolałam coś w stylu ogóreczki itp)
Sushi z wędzonym łososiem mega pyszne w tym okresie
A co do dzidziusia zauważyłam że przy żywszej muzyce chętnie się przewraca w brzuszku
Na rozstępy polecam krem z Mustelli. Koleżanki które go używały nie mają nawet 1!
A co do rad które dotyczą opuchniętych czy bolących stóp: to przede wszystkim masaż wykonywany przez męża!!! jeżeli już się przytrafi mieć taki skurcz w środku nocy, podłożyć sobie poduszkę by mogły być wyżej niż głowa.
Niedługo z mężem idziemy do szkoły rodzenia. Podobno warto się zapisać. Uczą nie tylko prawidłowego oddechu podczas porodu, ale także pozwala to wrocić szybciej do formy sprzed ciązy. Mam nadzieję że coś pomoże
Z tych dolegliwości moich to niestety ból krzyża:/ Nawet nie mialam pojęcia że to aż tak boli :/
Może ktoś z was je miewa? Jak temu zaradzić? Czy ćwiczenia pomogą?
Acha...i w jakiej pozycji najchętniej śpicie? Czy możecie spać na prawym boku?
reklama
Ojj dla mnie pęcherz to też zmora. Ledwo wyjdę z domu i się boję, że zaraz będę musiała do toalety;-) Dzisiaj słoneczko zaświeciło i zaczęłam kichać na dworze, aż się bałam, żeby tylko pęcherz nie puścił
Ostatnio byłam na bierzmowaniu u mojej sis, ledwo wyszłam z domu i się zaczęło, myślałam, że dwie godziny wykituję w kościele:-)
Ostatnio byłam na bierzmowaniu u mojej sis, ledwo wyszłam z domu i się zaczęło, myślałam, że dwie godziny wykituję w kościele:-)
Podziel się: