Oj dziewczynki widze ze jedziemy wszystkie na tym samym wózeczku ;P Mnie wykanczaja dusznosci, poza tym moja choroba psychiczna zaczela sie uaktywniac
znowu dostaje napady lękowe i panike w szkole :/ dodatkowo od jakiegos tygodnia pobolewa mnie serce, az mi lewa reka dretwieje, nie moge sie poruszyc ani gleboko odetchanc. Raz juz sie nawet przerazailam, ze chyba umieram :/ nasłuchalam sie na temat zapalenia miesnia sercowego i juz mi sie wydaje ze to mam. Dodatkowo jak nie pobolewa nie serce to na wysokosci serca, po prawej stronie nad zebrami mnie boli. Takie silne ukłucia mam... mam nadzieje, ze to po prostu dzidzia siei rozpycha i ze nic powaznego mi nie dolega
Poza tym stara bida
czuje sie gruba, dostalam na udach celulit, od lat mialam tylko na posladach a teraz jeszcze na tych wychudzonych udach :/ cyce mi wisza, tak ze prawie sutkami dotykaja brzucha gdy sciagam stanik.
Ostatnio mialam też kryzys, ze kompletnie nie mam co sie ubrac. Rodzice postanowili mi poprawic humor, zabrali mnie na zakupy, kupili mi 3 pary butów, 2 szt. leginsów i stanik
ahh... Od razu samopoczucie sie poprawilo!
Jeszcze troszke dziewczynki musimy wytrzymac
)