reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
co do tych pączków to muszę się przejechać do polskiej cukierni czasami można dostać nawet nawet dobre bo wiadomo inne produkty niż polskie mąka itp.. :-)
marys16
piekę sernik
a na pączki mnie nie skusicie bo ja sie zajadam codziennie bułeczkami z ciasta francuskiego takie kocham z nadzieniem jabłkowym
a na pączki mnie nie skusicie bo ja sie zajadam codziennie bułeczkami z ciasta francuskiego takie kocham z nadzieniem jabłkowym
marys16
a ja tu sie wczoraj rozpisywałam ze nie mam siary w cycuchach itp. a wieczorem poszłam sie kapać i patrze cos te moje sutki takie brudne (na rowkach taka wydzielina była zabrana) przyglądam sie a mi siara leci. no to dziś juz jestem po zakupie wkładek laktacyjnych.
Karolcia1983
A ja miałam fazę od 3 dni na makrelę. Kupiłam i zrobiłam właśnie pastę na kanapeczki z makreli, jajeczka i ogórka kiszonego mniami.
z ogórkiem jeszcze nie próbowałam, zawsze jajko i rybkaA ja miałam fazę od 3 dni na makrelę. Kupiłam i zrobiłam właśnie pastę na kanapeczki z makreli, jajeczka i ogórka kiszonego mniami.
reklama
Karolcia1983
Hahaha jeszcze do przepisu pasty makrelowej zapomniałam napisać o 1 małej cebulce i oczywiście majonezik, musztarda, sól i pieprz. Niebo w gębie tylko najgorsze to oddzielanie makreli od ości ale warto.
Podziel się: