reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

a to ja nie pomyślałam nawet o tym ze surowe. to mięska chyba wędzonego trzeba bardziej sie bać niż ryby nie?
ale ja i tak bym zjadła :tak:
wychodzę z założenia ze jeśli na coś mamy ochotę to znaczy ze organizm nam podpowiada czego nam w organizmie brakuje. wiec jeśli sie chce rybki to zjeść.
Anastazzja to jak jednak masz obawy przed wędzonym to najedz sie innych rybek smażonych czy w jakiś marynatach. może chodź troszkę zaspokoisz ten głód makrelowy :)

reklama
A ja mam bol w cycach- chyba rosna nadal, takie mam obolale i ogromne:wściekła/y:
Hmmm, to mnie nie bolą, tylko na początku ciąży tak do 4 miesiąca może. A co do rozmiaru to cały czas mieszczę się w biustonosze sprzed ciąży.Czy to znaczy że nie będę mieć pokarmu, a może nagle w 9 miesiącu dostanę biuścik jak Kasia Figura:-D?

A ja w nocy jak oglądałam telewizję przekręciłam się na bok i zauważyłam całą koszulkę mokrą. Aż musiałam się przebrać.:-)

Niki-mi od poczatku urosly z B na D i teraz dalej chyba rosna :crazy:
Ale wielkosc nie ma wplywu na ilosc pokarmu. Jak bylam z pierwszym w ciazy to tak nie mialam a pokarm byl i to duuuuzo.

niki222 ja w pierwszej ciąży tak miałam ze na początku to urosły może o rozmiar. ale jak urodziłam Marcelka to normalnie w 2 dni poszły o 2 rozmiary. taki miałam nawal mleka ze szok. pokarmu co nie miara. a na cycuchach rozstępy. bo będąc w szpitalu po porodzie nie przyszło mi nawet namysł smarować cycków. a tu taki ich gwałtowny rozrost zrobił swoje.

a mi cychuchy skoczyły z dużego C na F zaraz na początku ciąży, a teraz na g..

Marys..problem w tym, że jak ja zacznę jeść makrelę to nie mogę się opanować i opędzlowuję 1 na raz:D:D niezależnie od jej wielkości:D:D no i gratuluję 31 tygodnia:D szok jak ten czas leci:D:D

swoją drogą cieszcie się, że nie mieszkacie nad cukiernią...mnie codziennie budzi zapach pieczonych drożdżówek i innych ciastek, a mam do nich nieograniczony dostęp, więc wyobraźcie sobie jak się muszę powstrzymywać:D:D

reklama
Mi zaczęły puchnąć nogi, narazie nie są to jeszcze banie ale już coś mi one się nie widzą. I od kilku dni często twardnieje mi brzuch :baffled: Czasem muszę brać nospę. A tak było pięknie ...
Pozdrawiam

Do góry