reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Chce mi się czekolady!!!! Wczoraj wieczorkiem nie było w domku ani grama. Leżymy sobie wieczorkiem w łóżeczku, oglądamy TV. Reklama czekolady!! Moje ciało wydało z siebie jęk i schowało się pod kołdrę (samo):-Da mężuś ze śmiechu zakrztusił się herbatą i zaproponował, że pojedzie do nocnego (kochanie moje) ale go powstrzymałam

Chce mi się czekolady!!!! Wczoraj wieczorkiem nie było w domku ani grama. Leżymy sobie wieczorkiem w łóżeczku, oglądamy TV. Reklama czekolady!! Moje ciało wydało z siebie jęk i schowało się pod kołdrę (samo):-Da mężuś ze śmiechu zakrztusił się herbatą i zaproponował, że pojedzie do nocnego (kochanie moje) ale go powstrzymałam
haha, śmiesznie brzmi pewnie zabawnie musiało to wyglądać ;)
ja zostałam dziś zaopatrzona w słodkości, dziś teść był na zakupach więc zadzwoniłam i przekazałam co potrzebuję bo nie chcę mi się czekaż aż ten mój rycerz o 17 wróci z pracy ;D

Ja w ramach pocieszenia zaopatrzyłam się dzisiaj w cukierni w eklery, bułki słodkie i piernika i zjadłam już wszystko:-) Zostawiłam jeden kawałek dla mojego D.:blink:

Ja ostatnio po reklamie Ptasiego Mleczka dosłownie poczułam jego smak w buzi.....no i D. pobiegł do sklepu, wrócił z calutką paczką waniliowego i do tego jeszcze z batonikiem WW w prezencie:) Nie chcecie wiedzieć w jakim tempie pożarłam całe opakowanie....aż wstyd! Ale bez czegokolwiek słodkiego nie jestem w stanie przeżyć dnia:)

oj oj eklerka to i ja bym zjadła. :-p:-p
ale ochotę mam strachotną ale to strachotną na sernik. taki prawdziwy domowy.
i muszę chyba w weekend sie wziąć do roboty, chodź nigdy nie robiłam z sernika z tutejszego sera.

reklama
eklerka też bym zjadła mniaaam!! i drożdżówkę z serem i kruszonką do tego napoleonkę, babeczkę i bajaderkę :cool2: pyszności :-D później w moim rodzinnym mieście poszłabym na szaszłyki (najlepsze w życiu jakie jadłam) po zjedzeniu szaszłyka zagryzła bym zapiekanką i gofrem :-D

Do góry