reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Szymek miewał czkawkę - takie rytmiczne podskakiwanie tylko trochę częściej niż co 3-4 min. Jak już się urodził to miał czkawkę za każdym razem, jak się zesikał tak do 3 m-ca.:-)
Ten maluszek nie miewa czkawki ale za to potrafi tak szaleć, że cały brzuch faluje. Czasami takie coś po brzuchu przebiegnie jakby mysz pod dywanem. Z Szymkiem nigdy tak nie miałam

A ja mam taki problem, że jak leżę na lewym boku to tak mnie brzuch boli:crazy: a na prawym żebro kuje. A boli mnie brzuch jak na okres bolał zawsze..

Justyś spokojnie, weż2 tabl. nospy i odczekaj godzinkę, jak będzie się nasilało to niestety IP
a masz jeszcze jakieś dolegliwości?

A ja dziś obudziłam się z opuchniętymi nogami :blink:, dziwnie się z nimi czuje :-D

A co do humorków to też różnie bywa, najgorzej jak jestem sama. W tedy fisiuje, wzruszam się na telenowelach a za pare minut sie smieje. :-D

reklama
Na MTV leci taki program "Licealne ciąże" na ostatnim odcinku poryczałam się jak bóbr, dokładnie w momencie kiedy dziewczyna urodziła dziecko i położyli maluszka na brzuchu, dziewczyny tak ryczałam jakbym sama urodziła :-D a za 5 min śmiałam się sama z siebie :-D
Aaa... na reklamie CALZEDONIA łzy napływają mi za każdym razem ;-)

Do góry