reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Mnie też czasem kłuje - jak nie za często to nie ma się czym martwić.
Ale dajcie spokój z tym budyniem. przestańcie kusić!!!
U mnie te smakołyki już chyba omijają żołądek i wędrują bezpośrednio do ud i pupy
Ale dajcie spokój z tym budyniem. przestańcie kusić!!!
U mnie te smakołyki już chyba omijają żołądek i wędrują bezpośrednio do ud i pupy
Dziewczyny tym bolem nie ma się co przejmować. Pytałam moja babkę na ćwiczeniach, co to bo własnie od kilku dni mnie pobolewa, czasem tak się zasiedzę, że po wstaniu, chodzę jak paralityk. To jakieś spojenie łonowe się rozszerza. Na "pocieszenie" usłyszałam, że z czasem będzie boleć częściej i mocniej :-) Fajne pocieszenie ;-)
Emmm
No to ja was pobijam w roztrzepaniu:
W ciąży z Szymonem wydepilowałam sobie depilatorem włosy na...czole.
A było tak: stoję z nogą w umywalce i depiluję... nagle przypomniałam sobie o obiedzie (już się przypalał), chciałam pobiec ale straciłam równowagę stojąc na jednej nodze, zamachałam łapkami i buch depilator do grzywki. Na szczęście jak się długie włosy wkręciły to się zatrzymał. Ale co wyrwał to wyrwał;-) A ja przez jakiś czas musiałam robić przedziałek z drugiej strony
A wczoraj do zmywarki zamiast pastylki włożyłam torebkę herbaty (nie pytajcie jakim cudem)
i wiele innych.
B. się śmiał, wkurzał a teraz tylko macha ręką
dzięki lepiej mi się zrobiło, że nie tylko ja....
reklama
nice-girl
To kłucie w pochwie to normalna rzecz - nie ma się czym martwić. Dziecko uciska na różne rzeczy. Mi się mała już obróciła główką do dołu i jest masakra, uciska mi znowu na jakiś nerw i mnie boli całe lewe biodro, pachwina i pośladek :-( Normalnie jakbym tam jakiś uraz stawu miała po jakimś wypadku. Jejku, niech ona się tam jakoś przesunie, bo ja nie wyrobię tak długo.
Podziel się: