Antonufka - twardniał, a konkretnie był twardy cały czas, niezależnie od skurczu. Z tym, że ja już długo-długo mam skurcze Braxtona-Hicksa i one nigdy nie były bolesne. Nie wiem o co chodziło - dziś jest wszystko okay, plamienia też nie było, więc na razie pozostaje spokojna. W razie jakiejś powtórki będę dzwonić do mojej Pani Doktor
reklama
aga3004
Fanka BB :)
mi jeszcze takie twardnienia się nie przytrafiły ale nie mogę ostatnio coś zasnąć bo się non stop kręce. Potem już ok.
fazerkamm
haha Strzyga ja też zaczynam snuć takie plany
aga3004
strzyga, fazerkamm niezłe ale też o tym już myślałam tylko nic nie mówiłam
Kasia_ZG
Ja w temacie zachcianek :-) zachciało mi się dzisiaj szyszek (ryż preparowany z krówką) cały dzień się obijałam, ale na myśl że te szyszki tak pysznie smakują wskoczyłam do auta (tak jak stałam, czyli w dresie) pognałam do sklepu i kupiłam produkty na szyszki, zrobiłam i właśnie się zajadam.
Oooo mamuś tego mi trzeba było
Oooo mamuś tego mi trzeba było
Witam dziewczyny,ja to mam już takie dolegliwości niewiem czy też tak macie:1) od wczoraj puchną mi nogi szczególnie kostki i dłonie, wogóle wydaje mi się że chodze już jakoś tak pokracznie,2) czasami krocze mnie też boli. Mówiłam o tym pobolewaniu lekarzowi to jedynie powiedział że jak wstaje z łóżka to mam się najpierw obrócić na bok i wtedy dźwignąć no i coś tam pomaga,3) to nie dolegliwość ale chciałam już zapytać ,gdzie czujecie kopniaki od swoich maluchów bo jak w podbrzuszu i w okolicach pępka niewiem czy to oznacza że maluch dalej jest obrócony dupką do wyjścia?
fazerkamm
Mia jak puchną Ci dosyć mocno nogi i dłonie to może być znak że zatrzymuję Ci się woda w organizmie.. ogranicz sól kroczę też mnie lekko pobolewa ale to normalne na tym etapie ciąży, problemy z podnoszeniem mam coraz większe mój mąż się śmieje że niegramotna jestem i pomaga mi się podnosić a kopniaczki od dwóch dni zaczęłam czuć właśnie w podbrzuszu także Maluszek musiał u mnie zmienić pozycję.. ale na jaką to dowiem się 27.10 bo wtedy idę na wizytę do mojego gin a on zawsze robi mi usg. dodam że wcześniej czułam ruchy praktycznie tylko u góry zaraz pod cycusiami
reklama
Anastazzja
Mia..a mówiłaś lekarzowi o puchnięciu? ogranicz sól i pij dużo wody!
ja kopniaczki czuję TYLKO na dole brzucha a dzidzia jest ułożona poprzecznie na prawym boku ma główkę, a przy lewym nóżki
ja kopniaczki czuję TYLKO na dole brzucha a dzidzia jest ułożona poprzecznie na prawym boku ma główkę, a przy lewym nóżki
Podziel się: