reklama
Asteria
Wdrożona(y)
ja piłam colę na początku, bo mi pomagała na nudności, a teraz już nawet nie mam ochoty
U mnie to samo
tiramisu1976
Fanka BB :)
Ja wypijam kawkę rozpuszczalną z mlekiem każdego ranka. A w ciągu dnia jak ma niskie ciśnienie( np.90 na 48) to wypijam puszkę coli i pomaga...
Hejka Ja na początku ciąży miałam ochotkę na słodycze, co słodkie to ...moje Nie mogłam patrzeć na kapaste czy ogórki kiszone. Dziś jestem w 15 tygodniu i w zeszłym tygodniu zjadłam pół kg kiszonej kapusty. Pychaaa... Jakiś specjalnych zachcianek nie mam. Martwi mnie to, że nic nie przytyłam, waże 57 kg i nie mam apetytu nie wiem co jest grane, troche mnie to niepokoi.
Co do objawów to powiem szczerze, że dziecko bardzo chciałam, ale jak zrobiłam teścik to mnie zamurowało. Nie wiedziałam jak mam te słowa wydusić z siebie JESTEM W CIĄŻY.Ale dziwne było to, że czułam to i już. Tak inaczej niż zwykle. Ból piersi mi strasznie dokuczał.
Co do objawów to powiem szczerze, że dziecko bardzo chciałam, ale jak zrobiłam teścik to mnie zamurowało. Nie wiedziałam jak mam te słowa wydusić z siebie JESTEM W CIĄŻY.Ale dziwne było to, że czułam to i już. Tak inaczej niż zwykle. Ból piersi mi strasznie dokuczał.
tiramisu1976
a ja właśnie wsunęłam 3 brzoskwinie :-)
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Ja jakiś tam zachciewajek nie mam ale lodówka się u mnie nie zamyka Ciągle coś bym jadła, oczywiście waga wzrosła mi niemiłosiernie Codziennie sobie obiecuję, że już od jutra będę się powstrzymywać z jedzeniem i niestety nie wychodzi :-( Chyba muszę przywyknąć, że do porodu stanę się słonicą. Pocieszam się tylko, że może będzie tak jak z Matim, że pół roku po porodzie byłam lżejsza o 30kg i 10kg mniejsza od wagi początkowej ciąży, tzn. zachadząc w ciążę ważyłam 73kg a pół roku po porodzie waga wskazywała 63kg.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
pati...
ja kawy nie pije, bo nie lubie, a cole czy fante czasami wypije, ale najbardziej mam ochote na nesti co do jedzenia, to mam ochote na wszystko, ale bardziej na owoce i ogorki i pomidory malinowe
Podziel się: