reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja dziś zrobię pastę jajeczną mniami...tylko dla naszego woja to muszę ugotować 20 jaj:-) i sałątkę z selera naciowego z winogronem
Czy Wy też tak macie ze wieczorami nie macie apetytu? Ja o 18 juz do rana nie jem bo po prostu nie mogę
a na obiad dzis poledwiczki w panierce knorra pyrki i mizeria
Czy Wy też tak macie ze wieczorami nie macie apetytu? Ja o 18 juz do rana nie jem bo po prostu nie mogę
a na obiad dzis poledwiczki w panierce knorra pyrki i mizeria
marys16
Fanka BB :)
ja tak mam. z rana do poludnia zjadla bym wszystko w zastraszajacych ilosciach, a po poludniu juz tylko woda. czasem jak zglodnieje to jakis owoc.Czy Wy też tak macie ze wieczorami nie macie apetytu? Ja o 18 juz do rana nie jem bo po prostu nie mogę
ostatnio mam straszna ochote na coca-cole. Czasem pije troszke, bo to silniejsze ode mnie.Sa rozne opinie na temat czy wolno, czy nie. A Wy jak myslicie??? Chyba coca-cola zawiera mniej kofeiny niz kawa, a ja kawy nie pije.
Matko ja na cole jak patrze i to jeszcze zimną to mam ślonotok. Ale, że mąż zakazuje to ukradkiem czasem puszkę sobie kupię jak jadę np na zakupy Ale czasem i jego nachodzi a jak jego nachodzi to kupuje 2 litry bo "wychodzi najtaniej" a ja wtedy udaję, że mnie to nie obchodzi, że on sobie ją kupił i tak od niechcenia proszę go, że mi nalał szklaneczkę (wyćwiczyłam niezłą grę aktorska bo ormalnie dałabym sie zabić za tą szklaneczkę zimnej coli)
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
łiii tam ja pije cole. albo fante o tak z lodem ))) mniamii
Podziel się: