reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

A mnie przed godziną 19 zmuliło i zasnęłam na pół godzinki. Ciekawe kiedy zasnę na noc :confused2:
Pozdrawiam

reklama
ja dziś zrobię pastę jajeczną:-p mniami...tylko dla naszego woja to muszę ugotować 20 jaj:-) i sałątkę z selera naciowego z winogronem

Czy Wy też tak macie ze wieczorami nie macie apetytu? Ja o 18 juz do rana nie jem bo po prostu nie mogę:no:

a na obiad dzis poledwiczki w panierce knorra :) pyrki i mizeria:-p

ostatnio mam straszna ochote na coca-cole. Czasem pije troszke, bo to silniejsze ode mnie.Sa rozne opinie na temat czy wolno, czy nie. A Wy jak myslicie??? Chyba coca-cola zawiera mniej kofeiny niz kawa, a ja kawy nie pije.

Matko ja na cole jak patrze i to jeszcze zimną to mam ślonotok. Ale, że mąż zakazuje to ukradkiem czasem puszkę sobie kupię jak jadę np na zakupy :) Ale czasem i jego nachodzi a jak jego nachodzi to kupuje 2 litry bo "wychodzi najtaniej" :) a ja wtedy udaję, że mnie to nie obchodzi, że on sobie ją kupił i tak od niechcenia proszę go, że mi nalał szklaneczkę :) (wyćwiczyłam niezłą grę aktorska bo ormalnie dałabym sie zabić za tą szklaneczkę zimnej coli) :-D

reklama
Do góry