reklama
a ja właśnie zamówiłam lasagne, a że się nie mogłam zdecydować jaką to wzięłam dwie - szpinakową i bolońską
właśnie dostałam te moje lasagne, zapakowane w folię aluminiową i podpisane - na jednej napisane bolones, a na drugiej ŚPINAK
właśnie dostałam te moje lasagne, zapakowane w folię aluminiową i podpisane - na jednej napisane bolones, a na drugiej ŚPINAK
Ostatnia edycja:
Asteria
Wdrożona(y)
a ja wlasnie dostalam dwie swieze makrele wedzone - dzis w nocy az mi sie sniły -
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Przed ciążą uwielbiałam "śpinak" ;-)Też zjadłabym lasagne ale takie prawdziwe z mięskiem. Nie ukrywam, że robię bardzo pyszne, ale niestety, mam zepsutą kuchenką i ani upiec jakieś ciasto ani zrobić zapiekankę ...
Dziewczyny, mam pytanie: czy mierzycie sobie ciśnienie? Bo ja nigdy nie miałam z nim problemów ale od tej krwi z nosa zaczęłam mierzyć i codziennie takie niskie dosyć. Rano było 103/58, wczoraj chyba 100/57. U ginki też było niskie, jak mi mierzyła ale nie skomentowała tego i nie wiem czy tak może być. Chociaż zmierzyłam przed chwilą, to idealnie wyszło: 117/68 i puls 90. Nie wiem co myśleć.
Pozdrawiam
Dziewczyny, mam pytanie: czy mierzycie sobie ciśnienie? Bo ja nigdy nie miałam z nim problemów ale od tej krwi z nosa zaczęłam mierzyć i codziennie takie niskie dosyć. Rano było 103/58, wczoraj chyba 100/57. U ginki też było niskie, jak mi mierzyła ale nie skomentowała tego i nie wiem czy tak może być. Chociaż zmierzyłam przed chwilą, to idealnie wyszło: 117/68 i puls 90. Nie wiem co myśleć.
Pozdrawiam
Anastazzja
Fanka BB :)
Alka;D i co smaczny ten "śpianak"?
a ja właśnie zamówiłam sobie pierogi ruskie, a dla TŻ z mięsem
a ja właśnie zamówiłam sobie pierogi ruskie, a dla TŻ z mięsem
Ostatnia edycja:
pati...
Fanka BB :)
A ja wlasnie zrobilam nalesniki ze "spinakiem" i feta dla corki i M, a sama zjadlam kanapki z mileonka, majonezem i ogorkiem kiszonym!!!!!!!
reklama
ch_aga ja mierzę ciśnienie, w domciu mam idealne 120/70, puls 90 ale za to na wizytach u ginki, przez zdenerwowanie moje jest zawsze 130/90, natomiast ona wie, że mam tak tylko w sytuacjach nerwowych, a na codzień jest dobrze
Szpinak jutro będę wcinać, z makaronikiem, serkiem i kostką grzybową, no i czosnkiem oczywiście. Dostałam super przepis od koleżanki i muszę wypróbować koniecznie A póki co opchnęłam kremówkę i 2 kanapki z wędlinką i ketchupem A teraz mierzę się na coś jeszcze tylko na razie nie wiem co to będzie
Szpinak jutro będę wcinać, z makaronikiem, serkiem i kostką grzybową, no i czosnkiem oczywiście. Dostałam super przepis od koleżanki i muszę wypróbować koniecznie A póki co opchnęłam kremówkę i 2 kanapki z wędlinką i ketchupem A teraz mierzę się na coś jeszcze tylko na razie nie wiem co to będzie
Podziel się: