reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
a ja właśnie zamówiłam lasagne, a że się nie mogłam zdecydować jaką to wzięłam dwie - szpinakową i bolońską :)

właśnie dostałam te moje lasagne, zapakowane w folię aluminiową i podpisane - na jednej napisane bolones, a na drugiej ŚPINAK :):)

Ostatnia edycja:
Przed ciążą uwielbiałam "śpinak" ;-)Też zjadłabym lasagne ale takie prawdziwe z mięskiem. Nie ukrywam, że robię bardzo pyszne, ale niestety, mam zepsutą kuchenką i ani upiec jakieś ciasto ani zrobić zapiekankę ...
Dziewczyny, mam pytanie: czy mierzycie sobie ciśnienie? Bo ja nigdy nie miałam z nim problemów ale od tej krwi z nosa zaczęłam mierzyć i codziennie takie niskie dosyć. Rano było 103/58, wczoraj chyba 100/57. U ginki też było niskie, jak mi mierzyła ale nie skomentowała tego i nie wiem czy tak może być. Chociaż zmierzyłam przed chwilą, to idealnie wyszło: 117/68 i puls 90. Nie wiem co myśleć.
Pozdrawiam

Alka;D i co smaczny ten "śpianak"?:D

a ja właśnie zamówiłam sobie pierogi ruskie, a dla TŻ z mięsem:p

Ostatnia edycja:
reklama
ch_aga ja mierzę ciśnienie, w domciu mam idealne 120/70, puls 90 ale za to na wizytach u ginki, przez zdenerwowanie moje jest zawsze 130/90, natomiast ona wie, że mam tak tylko w sytuacjach nerwowych, a na codzień jest dobrze;)
Szpinak jutro będę wcinać, z makaronikiem, serkiem i kostką grzybową, no i czosnkiem oczywiście. Dostałam super przepis od koleżanki i muszę wypróbować koniecznie:) A póki co opchnęłam kremówkę i 2 kanapki z wędlinką i ketchupem:) A teraz mierzę się na coś jeszcze tylko na razie nie wiem co to będzie:)

Do góry