reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Cos Ty Iga, a bardzo byl zly.....?
Moja corka jest na obozie i mi sie dwa dni temu snilo, ze uciekla stamtad, przyjechala cala nacpana, z fajkiem w reku i przedstawila nam swojego narzeczonego, ktory handluje prochami.... obudzilam sie zlana potem a ona chyba telepatycznie wyczula, ze cos ze mna nie tak, bo o 8 juz dzwonila, oczywiscie wszystko jest ok, mam spokojna i fajna corke, ale czekam kiedy jej odbije bunt nastolatki.......

reklama
śniły mi się zepsute i wypadające zęby, następnego dnia wojna, ukrywaliśmy się w jakiejś piwnicy, szukałam kogoś itp. niestety 2 dni temu odeszła nagle moja najlepsza przyjaciółka, przyjaźniłyśmy się od szkoły podstawowej, praktycznie od pierwszego dnia kiedy się poznałyśmy byłyśmy nierozłączne, prawdopodobnie wylew lub skrzep :-(

jakiś miesiąc temu też śniły mi się jakieś głupoty, sprawdzałam w senniku, oznaczały problemy w pracy, i następnego dnia przyszedł do firmy mojego męża pan z inspekcji pracy

Pati fajną masz córkę :tak: może nie będzie tak źle z tym buntem

śniły mi się zepsute i wypadające zęby, następnego dnia wojna, ukrywaliśmy się w jakiejś piwnicy, szukałam kogoś itp. niestety 2 dni temu odeszła nagle moja najlepsza przyjaciółka, przyjaźniłyśmy się od szkoły podstawowej, praktycznie od pierwszego dnia kiedy się poznałyśmy byłyśmy nierozłączne, prawdopodobnie wylew lub skrzep :-(

jakiś miesiąc temu też śniły mi się jakieś głupoty, sprawdzałam w senniku, oznaczały problemy w pracy, i następnego dnia przyszedł do firmy mojego męża pan z inspekcji pracy

Ja bardzo wierze w sny... wiele razy snił mi sie dziadek gdy coś sie mialo stac...

czy tylko ja sie jeszcze witam od czasu do czasu z klopem? pociagnelo mnie po lodzie :O

ale sny mialam kiepskie w II trymestrze w ogole wtedy kiepsko spalam...

u mnie nudności juz całkiem przeszły. teraz męczą mnie humory:D raz sie ciesze jak głupia nie wiem z czego a za 5 minut zaczynam płakać. potrafię wpaść w histerie jak mi widelec upadnie.. koszmar

reklama
dziewczyny, muszę się Wam do czegoś przyznać
przedwczoraj zjadłam dwa kawałki sera Lazur, tego z przerostem, wiem, że mało praowdpodobne żeby Listeria tam była, ale on był taki wczorajszy i nie wiem czy nie miał już dodatkowego porostu, że tak powiem "z wieku"
eh jakie mam wyrzuty sumienia, mam nadzieję, że maleństwu tym nie zaszkodziłam :zawstydzona/y:

Do góry