reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Alka1106 juz pogłaskałam dziękuję :-) Dzięki Wam wszystkim staram się nie przyjmowac od wiadomości wogóle że mogłoby być coś nie tak. Już myslę o styczniu i o tych wszystkich przygotowaniach na przyjście maluszka. Mam tylko nadzieje że moje dolegliwości naprawdę skończą sie z I trymestrem :-)

reklama
potrzebuję pomocy. tzn strasznie mnie boli brzuch tak calkiem na dole.najbardziej jak siadam i troche jak siusiam. to moze byc zapalenie pęcherza?trcohe dzis zmoklam, ale to chyba niemozliwe, zeby tak szybko zlapalo ? szybko wysłac A. do apteki czy jutro do lekarza. a jak lekarz to rodzinny czy gin?

Emmm, pójdź do lekarza - pomoże Ci się pozbyć szybko tej infekcji. A na własną rękę duuużo wody pij i sok żurawinowy. Na pewno nie zaszkodzi :)

Emmm - jeśli masz możliwość to może zadzwoń do lekarza

Nie cierpię imbiru chociaż kiedyś lubiłam. podobno jeszcze podgryzanie migdałów pomaga...

Alka1106 dwutygodniowe odchylenia miedzy terminem z USG a miesiączki to norma:-) Zachodzisz w ciąże +- przy owulacji, która występuje zawsze na 14 dni przed kolejną miesiączką niezależnie jak długie masz cykle:-) Przy 28-dniowym cyklu połowa wypada 14 to te 2 tygodnie:-)
A lekarze szczerze powiedziawszy są zbyt leniwi, żeby liczyć tterminy z miesiączki, na że tak to ujme "stan faktyczny" długości cyklu:-)

reklama
Do góry