reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

Alka1106 juz pogłaskałam dziękuję :-) Dzięki Wam wszystkim staram się nie przyjmowac od wiadomości wogóle że mogłoby być coś nie tak. Już myslę o styczniu i o tych wszystkich przygotowaniach na przyjście maluszka. Mam tylko nadzieje że moje dolegliwości naprawdę skończą sie z I trymestrem :-)

reklama
potrzebuję pomocy. tzn strasznie mnie boli brzuch tak calkiem na dole.najbardziej jak siadam i troche jak siusiam. to moze byc zapalenie pęcherza?trcohe dzis zmoklam, ale to chyba niemozliwe, zeby tak szybko zlapalo ? szybko wysłac A. do apteki czy jutro do lekarza. a jak lekarz to rodzinny czy gin?

Emmm, pójdź do lekarza - pomoże Ci się pozbyć szybko tej infekcji. A na własną rękę duuużo wody pij i sok żurawinowy. Na pewno nie zaszkodzi :)

Emmm - jeśli masz możliwość to może zadzwoń do lekarza

Nie cierpię imbiru chociaż kiedyś lubiłam. podobno jeszcze podgryzanie migdałów pomaga...

Alka1106 dwutygodniowe odchylenia miedzy terminem z USG a miesiączki to norma:-) Zachodzisz w ciąże +- przy owulacji, która występuje zawsze na 14 dni przed kolejną miesiączką niezależnie jak długie masz cykle:-) Przy 28-dniowym cyklu połowa wypada 14 to te 2 tygodnie:-)
A lekarze szczerze powiedziawszy są zbyt leniwi, żeby liczyć tterminy z miesiączki, na że tak to ujme "stan faktyczny" długości cyklu:-)

reklama
Do góry