reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Hej Dziewczyny! Ja mam niesamowita ochote na seks non-stop ;-) Jestem spiaca 24h, ledwo zyje ale wystarczy, ze moj M wraca z pracy dotknie mnie i ja sie rozplywam :) On sie troche boi ale ja usypiam jego obawy, narazie nie mamy przeciwskazan od gin.

ja mam często mdłości i sex jest wtedy ostatnią rzeczą o której myślę, jak się dobrze czuję mam ochotę, śpiąca też jestem, ale na szczęście nie tak jak w poprzedniej ciąży, wtedy mogłam spać bez przerwy

a powiedzcie mi, czy wy też się czujecie jak podczas owulacji? tzn mam dużo takiego bezbarwnego sluzu. normalnie leci ze mnie

Dziewczynki zwłaszcza do tych co mają okropne mdłości tak jak ja od dwóch tygodni. Byłam wczoraj u mojej Pani doktor, która na moje mdłości jednoznacznie powiedziała "kup imbir i wkrajaj plasterki do szklanki z wodą" Od wczoraj wieczór jestem jak nowo narodzona mdłości przeszły prawie w 100%. Do kubeczka z wodą wkrajam sobie 2-3 plasterki imbiru troszkę je rozgniatam nożykiem i już. To naprawdę działa lepiej nawet niż herbatko imbirowe których w upały za bardzo nie chce się pić :-)

reklama
Może i ja spróbuje z tym imbirem, bo już nie daje rady z mdłościami...nawet zapach spaghetti, które zawsze uwielbiałam przyprawia mnie o ogromne mdłości.

Do góry